7. syyskuuta 2015

IT'S TIME TO RELAX


Huh... vielä viikko sitten oli vähän epätoivo kun piti saada tyhjennettyä edellinen asunto ja vietyä kaikki uudesta ovesta sisään, laiteltua kaikki paikoilleen ja siivota asunto asumiskuntoon. Vihdoin tuon kaiken sai tehtyä viikonloppuna ja asunto on valmis ♥ viikonloppuna päätettiin ebsun kanssa, että lauantaina syödään kunnon iltapalat ja sunnuntai aamuna tehdään brunssi, ne myös onnistu. 

Emilia oli tehny ihanat smoothiet, paistettiin kananmunia ja pekonia ja kokeiltiin ensimmäistä kertaa dippailla mansikat suklaaseen :p kahvikupposten äärellä oli ihana höpötellä kuulumisia. selailla inspiraatio kuvia pinterestistä ja suunnitella uuden vuoden matkasuunnitelmia ;)


Me ollaan mietitty eri maiden välillä, että minne lähettäis viettämään uuttavuotta, pieni irtiotto kokonaan täältä tekis kyllä hyvää heti rennon joulun pyhien jälkeen. Selailtiin ihania hotelleja ja vähän paikallisia nähtävyyksiä, mikä matkakuume taas iskikään ;) ei ole huono vaihtoehto jäädä Suomeenkaan viettämään porukalla uuttavuotta esimerkiksi mökkeilyn merkeissä, mutta tiedätte varmasti tän pointin asiaan vai mitä ?

Nyt kun muuttostressi on ohi niin innostus takaisin kirjoittamaan on taas palannut, sain myös kameran takaisin, joten pääsee purkamaan sinne kertyneitä kuvia :) Ihanaa alkanutta viikkoa ♥

18 kommenttia:

  1. Liian harvoin tulee kommentoitua sun blogiin, vaikka tämä on tosi kiva! :) Muutto on aina oma numeronsa. Kaikki se pakkaaminen, purkaminen, kantaminen ja siivoaminen. Kun ne kaikki on ohi niin tulee todella helpottunut ja tyytyväinen fiilis - mulle ainakin :) Ps.Näyttäpä noi mansikat herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana, että nyt kommentoit :') ihana nähdä tälläinen kommentti ! Muutto on tosiaan aina oma projektinsa, mutta hienosti nyt ohi ja voi alkaa taas keskittyä niihin arkipäiväisiin asioihin, haha. Mansikat oli kyllä hyviä ja erinomainen vaihtoehto herkutteluun, suosittelen kyllä testaamaan ;)

      Poista
  2. Selasin tossa just melkeen sun koko blogin läpi ja pakko vaan sanoa että aivan ihania kuvia täynnä! Ja tuo sun? teidän? asuntokin on niin ihanan valoisa ja valkoinen oi että♡

    kauniitaamut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos kovasti Anni ♥ kyllä siitä omasta kodista on myös tullut tehtyä valkoinen vuosien saatossa, hehe ;) nyt tämä uusi asunto onkin vieläkin valoisampi, kuvia tulossa piakkoin myös blogiin :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. No eikö ookkin ja ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ;)

      Poista
  4. Oi, ihania kuvia ja herkkuja <3 Namm, varsinkin noi mansikat maistuis nyt niin hyvälle :p Kivalta kuulostaa noi reissusuunnitelmat! :) Haluisin itekin siinä joulun pyhien jälkeen lähtee johonkin pikkumatkalle rentoutuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös näytäkkin ja oli kyllä hyvää niin kuin ruoka taitaa yleensä ollakkin ;)♥ mansikat oli kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, suosittelen testaileen tota yhdistelmää :p ei kyllä olis todellakaan pahitteeksi lähteä vähän reissuun ja ottaa pieni irtiotto, sitä odotellessa !

      Poista
  5. hehee, on vaa nii ihanaa että on saanu tollasen naapurin<3 Näitä brunsseja siis useamminkin ;) Ja voehan matkasuunnitelmat.. Tulee valinnanvaikeus 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei kuin myös ebelii ♥ joo ei jää nää ruokahetket ihan viimeseks ;) saa nähä tietysti miten käy tällä viikolla... :D tulee valinnanvaikeus, onneks meillä on vähän suunnitelmia sittenkin ;)

      Poista
  6. Onpas kauniita kuvia! :) Huhhuh, mä oon kyllä niin vannonu, etten halua hetkeen muuttaa yhtään minnekään. :D Viime vuoden loppupuolella muutettiin tähän nykyiseen asuntoon ja olin viimesilläni raskaana et sitä en halua kyllä kokea uudestaan. :D Muutto+raskaus ei ollu hyvä yhdistelmä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Jenni ♥ joo kyllä toi muutto taas näytti totuuden, että ihan hetkeen ei sitä halua uudestaan toteuttaa :D voi apua, ei kuulosta kyllä yhtään hyvältä yhdistelmältä, huih ! Onneks saitte muuton suoritettua ja nyt voi vain asettua aloilleen :)

      Poista
  7. Aivan ihania kuvia ja herkkuja! Jäin vain hetkeksi aikaa ihastelemaan näitä kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mikä kommentti, kiitos tuhannesti Henna ♥ tulee kyllä hyvälle mielelle tällästen sanojen jälkeen :')

      Poista
  8. Moi! Pakko udella, että mistä nuo ihanat valkoiset kahvi/teekupit on missä on kultainen reunus?! Aivan ihanat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kupit ovat mun kaverin, mutta kysäsin kaverilta että mistä ne mahtaa olla ja hän sanoi ostaneensa ne viime talvena indiskasta :) ne on kyllä ihanat, oon itekkin niitä himoinnut ;)

      Poista
  9. Vautsi, ihania kuvia! Ihastuin kanssa noihin kahvikuppeihin :) Ja mmmm mansikat näyttää niiiin hyviltä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Juulia ♥ noi kahvikupit on kyllä ihanat, voisi käydä itelleenkin hankkimassa tuon tapaiset ;) mansikat oli kyllä huippu hyviä, täytyy tehdä niitä kyllä joskus uudestaan :)

      Poista