1. syyskuuta 2015

SYYSKUUN ENSIMMÄISIÄ


Muutto suoritettu ja uusi koti on kyllä ihana. Viime yönä nukuttiin ensimmäistä yötä uudessa asunnossa ja venyihän se nukkumaan meneminen reippaasti yli puolenyön. Laatikot on purkamatta ja aamulla oli tuskaa etsiä vaatteita töihin päälle, kun ei oo enää mitään muistikuvia mihin niitä kaikkia onkaan pakannut :D mutta kaikki pikku hiljaa.

Vasta oli elokuun alku ja ihmeteltiin, kuinka siihen muuttoon on niin pitkä aika, nyt sekin on ohi. Elokuussa kerettiin kuitenkin tehdä niin paljon kaikkea, että ei ole ihme kun aika rientää. Elokuussa kerittiin juhlia muutamat synttärit ja kyllä ehdottomasti paras päivä löytyy siltä viikonlopulta kun oltiin juhlimassa ihanan Ellan synttäreitä Paula Koivuniemeä fiilistellen, meillä on ihan mahtava porukka ♥ äiti tais vähän nauraa meitä "nykynuoria" kun meidän kesän kohokohdat on päästä näkemään Jari Sillanpää ja Paula Koivuniemi livenä, ei ois kuulemma uskonut tän päivän koskaan koittavan ;) 


Mun vanhemmat otti järkkärin viikoksi itselleen ja tää on ollut ehkä vähän kärvistelyä, kun muutaman postauksen kuvat on siellä kamerassa eikä ole ollut mahdollisuutta saada niitä. Huomenna asia korjaantuu ja pääsen tekemään pitkästä aikaa kosmetiikkaan liittyvän postauksen. Onneksi oon ollut fiksu ja ottanut snapchatista joitakin kuvia talteen, että ei ihan kuvasaldotonta postausta tarvitse kirjotella ;)

Aamulla tuntu ekaa kertaa siltä, että kyllä se syksy oikeesti jo on. Tästä on hyvä alottaa syyskuu. Ihanaa alkanutta viikkoa teille ♥

6 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin!! :) Eiköhän ne tavarat pian löydä paikoilleen ja pääset sitten sisustelemaan mielesi mukaan ♥ Elokuu meni kyllä ihan tosi nopeasti! Toisaalta ihan kiva aloittaa jo syksy, jos näitä aurinkoisia päiviä vielä riittäisi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Tuuli ♥ kyllä ne pikku hiljaa alkaa asettua paikoilleen ja pääsee kunnolla alottamaan uudessa kodissa elelyä :) No niin meni, ihan liiankin nopeesti... toivottavasti vielä tulisi edes muutama aurinkoinen päivä josta nauttia :)

   Poista
 2. Jeeeee<3 Oon saanu maailman ihanimman naapurin :] Hyvin sä oot kyllä jo saanut kaikkia laatikoita purettua, siitä se lähtee :) Voidaan tänään vaikka purkaa sun vaatteita, jos siltä tuntuu 8) Ja hei, kiitos viä tosta tv-tasosta! Se on ihan mahtava♥ PS. snapchat tulille 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kuin myös muru ♥ laatikoiden purkamisessa tarvii aina juttu seuraa, että sen puolen saat kyllä tulla toteuttaan vaikka heti tänään ;) hyvä että se lipasto oli mieleinen ja sopi siihen, kiitos myös tv-tasosta, oon ihan myyty sille :-* pus!

   Poista
 3. Ei oo näkynyt kosmetiikkaan liittyvää postausta. ... taas se Emilia lupaa mutta ei pysy sanojen takana. Olisko taas migreeni ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy sanoa, että sen julkaiseminen on kokonaan unohtunut ! Kiitos kommentista, löysin sen luonnoksista ja laitan piakkoin tulemaan myös julkiseksi :)

   Poista