21. elokuuta 2015

PERJANTAIN RUOKAINEN VINKKI


Kivaa alkavaa viikonloppua kaikille ♥ tää viikonloppu menee mun ihan koti kotona eli vanhempien luona, tosin oon täällä yksin vahtimassa koiria. Niitä täytyykin vahtia niin kauheesti :D vielä ennen kuin kaikki veljet ottivat junat kohti omia menojaan niin ehdittiin kokkailla meille kaikille uutta herkkua. Emilia vinkkasi tästä mulle muutama päivä sitten ja me silloin jo sitä testattiin, testattiin myös uudestaan sitten tänään.

Ohje on silmppeli mutta halusin jakaa sen teidän kanssa vaikka kaikki kuvat jouduttu ottamaan puhelimen kameralla. Aloitetaan halkaisemalla luumutomaatit kahtia ja laitetaan ne uunipellille. Mausteita voi itse määritellä, mutta me käytettiin öljyä, oreganoa sekä aromisuolaa. Laitetaan ne uuniin 200 asteeseen n. 5-8min, kuitenkin niin että ne vähän "nahistuvat".


Kun tomaatit on uunissa laitetaan spagetit kiehumaan. Niiden valmistuttua sekaan lisätään kermaa halutulla tavalla. Me laitettiin tavallista ruokakermaa ja hieman sipulin makua tuomaan tietysti sipulikerma. Kerman määrä riippuu ihan spagetin määrästä, me keitettiin sitä vähän enemmän koska pojat syö aika paljon, joten kermaa meni muutama purkki. Maustetaan vähän spagetteja ja lisätään joukkoon hetki sitten uunista tulleet tomaatit.

Sekoita ja lappaa lautaselle. Ihan mielettömän yksinkertainen, mutta aivan taivaallinen ruoka ♥ tätä on helppo soveltaa ihan miten haluaa, ihan mitä mielikuvitus vain tuo. Ihanaa iltaa kaikille !
Aikooko joku kokeilla tätä vai onko joku jo tehnyt ?



16 kommenttia:

  1. Uuuuu tätä pitää kokeilla! Helppo mutta herkullinen sopii mulle :D
    Kiitos tästä ♥

    ♥ myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti suosittelen kokeileen ;) oon ihan samanlainen, jos on helppo ohje jolla saa hyvää ruokaa niin kelpaa :D

      Poista
  2. Kiitti vinkistä, kokeilin tänään! Spagettien seassa ruokakermakin oli jo kivaa vaihtelua normispagetille!:D Ja kuinka hyvää voikaan olla tomaatit aromisuolan kanssa. :) Sattumalta mulla on just samaa Breezeriä pari jääkaapissa, mutta niitä säästelen vielä siellä johonkin toiseen hetkeen.:D Ihanaa viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, mahtavaa kuulla että meni heti toteutukseen :) niin on, ihan uskomatonta miten noinkin pieni juttu voi tuoda niin paljon vaihtelua siihen "normaaliin" ;) haha mikä sattuma, säästelet niitä sitten johonkin muuhun hetkeen :D Ihanaa alkavaa viikkoa sulle Moona ♥

      Poista
  3. Oi vitsit miten hyvältä tuo näyttää!♥ Menee ehdottomasti kokeiluun joku kerta, vaikka poikaystäväni ei niinkään tuollaisista "uunitomaateista" välitä. Saanpahan sitten itse herkutella kunnolla ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Tuuli ♥ mahtavaa kuulla, haha no joo todellakin saat sit ite kunnolla herkuteltavaa ;)

      Poista
  4. tosi hyvän näköistä! löysin vasta äsken blogisi ja pakko sanoa että ihania kuvia :P jään seuraileen
    kauniitaamut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista Anni ♥ tervetuloa vain seurailemaan :)

      Poista
  5. Tää oli kyllä ehottomasti niin hyvä kokeilu!:) Pitäs useemminkin kokkailla jotain uutta! 8) Ihanan näkösiä kuvia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä yks parhaista mitä ollaan kokeiltu :) niin täytyy ! Kiitos muru ♥

      Poista
  6. Oijj nam näyttää kyllä tosi hyvältä! Pitääpä kokeilla tuota reseptiä joku päivä :3 Ps. nuo breezerit on parhaita ♥ ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan, on kyllä hyvää ;) noi breezerit on ihan huippu hyviä ;)♥

      Poista
  7. Oi nam! Tykkään hulluna pastasta ja pakko laittaa tää respti testaukseen :)

    Picture Me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtava kuulla, ei kun testaamaan :) on kyllä hyvää... :p

      Poista
  8. Mmmmmm.
    Natriumglutamaattia.
    Se on TERVEELLISTÄ.
    Ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos noin aattelee niin joo, ei oo kovin terveellistä, mutta kun ei tätä joka päivä kuitenkaan syö :) ei kai mikään tämäntapainen ruoka enää tänä päivänäkään oo kovin terveellistä...

      Poista