2. huhtikuuta 2015

HIEMAN INSTASTA

Ihanaa alkavaa pääsiäistä tai jo olevaa sellaista teille ♥ arvaatteko mitä ? Läppäri rikki, kännykkä sekaisin, niin mun tuuria :D Mä lakkasin tossa yks ilta kynsiä ja kattelin läppäriltä samalla kostoa. Noh, tottakai edelliset lakat piti poistaa ja tölväsin sitä purkkia aukinaisena vielä niin että se kaatu suoraan näppäimistön päälle... argh miksi ! Mä soitin äitille ihan itku kurkussa, että "en voi nyt bloggailla ja kattella kostoa kun olin tyhmä enkä tajunnu olla varovainen :D". Äiti lohdutti, että hommataan uus tässä parin viikon sisällä, pärjään onneksi nyt siihen saakka näillä työpaikan ja porukoitten läppäreillä. Harmittaa vaan että se kone makso 500€ ja ollu mulla vasta vähän yli puol vuotta ja nyt rikki...

Jotta ei mee nyt liikaa ohi aiheesta niin aattelin nyt välillä jakaa muutaman kuvan tästä parin kuukauden ajalta instan puolelta. Instagramista mut löytää @emiliasdiaryy.

1. Juuri lähetetty vielä toimivalla koneella hakupaperit yliopistoon, mikä fiilis siitä tulikaan ♥ 2. Kun töissä hiljasta voi ottaa esiin pääsykoe aineiston ja pähkinät... ei kun lukemaan.

3. Tuoreita kukkia piristämään työviikkoa ! 4. Näitä poikia tuli kauhee ikävä, nyt saanut olla niiden kanssa pari päivää ♥

5. Kiireetön työaamu ja aurinko, mikä ihana perjantai aamu. 6. Oltiin iskän kanssa kuluttamassa vapaapäivää leffassa, suosittelen katsomaan luokkakokouksen ellet oo vielä kattonut ;)

7. Helsingissä asukuvailtiin, voisin joskus nää kuvat teillekkin jakaa. 8. Naistenpäivän drinksu kuvailuja, noi ruusut kruunas nää kuvat kyllä niin täydellisesti.

9. Oltiin mun lomalla kattomassa teatterissa Riku Suokkaan luolamies, nyt mä taas muistin miks rakastan teatteria, ihan mahtava koomikko ♥ 10. Viimesen lomapäivän kohokohta, itseilkimys 2, haha !

11. Kauluspaita ja neuletakki ei petä koskaan työasuna. 12. Se hetki kun sisko laittaa lapset kattoon lastenohjelmia, kahvia !

Oon saanut myös monta ihanaa haastetta ihanilta bloggaajilta, kiitos niistä ♥ vastailen niihin tässä lähiaikoina eli en ole unohtanut niitä. Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua, nyt nautitaan vapaista :)

12 kommenttia:

  1. voi eii, tosi inhottavaa että kävi noin! :/ ihania instakuvia kuitenkin ja hyvää pääsiäistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, vielä kun oli aika kallis kone ja vasta noin uus mutta ei mahda mitää ! Kiitos kovasti Tuuli ja ihanaa pääsiäistä myös sinne :)

      Poista
  2. Voih onpas söpöjä koiruleita! :-)

    VastaaPoista
  3. Voieii, en kestä noita koiria! Niin sulosia!

    VastaaPoista
  4. voi vitsi kuin ärsyttävä tuo läppärijuttu :/ mä niin tiiän, että mulleki tulee joskus käymään noin ku aina läppärin ääressä puuhaan jotain muuta! mutta ootpa taas niin kauniita kuvia ottanut. :) tykkään niin paljon teidän kodin sisustuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten ihana kommentti, kiitos kovasti ♥ ihana kuulla että tykkäät niin kuvista kun sisustuksesta, molemmat kun on täällä sitä suurta intohimoa ;) joo toi läppärin äärellä puuhastelu on varmasti hyvin yleistä, toivottavasti sulle ei koskaan käy noin, voin sanoa että ärsyttää suunnattomasti :/

      Poista
  5. Nyt täytyy sanoa, että löysin ihan älyttömän ihanan blogin! Pakko liittyä lukijaksi :-) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana avata bloggeri ja nähdä tälläinen kommentti ♥ kiitos sulle kovasti ja tervetuloa seurailemaan :)

      Poista
  6. Voi meitä toheloita kun aina onnistutaan hajottamaan jotain :D<3 Mites tää iskän autoki :'''DD Mut toivotaan et saat uuden läppärin pian!! Ja hei, voisit kyllä tosissaan alkaa jakaan noita asukuvia ja tänne blogiin päin ;) Oon jo ihan unohtanut millaisia ne on! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no älä mitää, tohelot lähtee viel yhessä ens vklp liikenteeseen... En halua ees tietää enempää ;D joo täytys nyt ottaa itteä niskasta kiinni ja muokata vihdoin ne kuvat myös tänne, oon itekki jo vähän unohtanu että millasia ne on :')

      Poista