30. huhtikuuta 2015

KLARA VAPPEN


Jippii, sieltä ne pitkät vapaat vihdoin tuli ja nyt saan nauttia niistä oikein kunnolla. Tänään päästään juhlimaan vappua ihanassa seurassa, huomenna saan ihanan Emilian tänne koko päiväksi ja lauantaiyönä otetaan suunnaksi Turku ja laivareissu. Voin sanoa että fiilis on kyllä katossa ja hymy todella herkässä ♥ kameran akku on jo nyt ladattu täyteen, jotta tekin pääsette kuvien muodossa mukaan tähän viikonloppuun tosin sitten jälkikäteen ;)

Kiitos linkeistä teidän blogeihin edelliseen postaukseen, oon käynyt lukemassa kaikki jo mutta haluan vielä perehtyä vähän enemmän jotta saan kaikista uusistakin blogeista kaiken irti. Julkaisen koosteen noista blogeista huomenna, mutta sitä ennen huulipunat huulille, korkkarit jalkaan ja juhlimaan. Ihanaa vappua kaikille, nauttikaa ♥

4 kommenttia:

 1. Ihania suunnitelmia sinulla! Kuulostaa ihanalta tuo vappusi, mutta odotan kyllä innolla myöskin kuvia tuosta laivareissustasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih vappu oli kyllä todella ihana ja juurikin niin onnistunut kuin sen olin suunnitellutkin :) viikonlopun kertomuksia tulossa blogiin varmasti heti alkuviikosta :)

   Poista
 2. Voi vitsi miten ihana toi kuva! :]♥ "Pakko hakee serpentiinit kaupasta" ;) Oli kyllä ihan huippu laivareissu, kiitos siitä<3 Ja ihana oli myös meijän iltainen kävelyreissu salaisissa paikoissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kiitos muru ♥ oli ihana laivareissu, kiitos itelles vaan :) haha hei todellakin, otetaan pian uudestaan ;)

   Poista