5. maaliskuuta 2015

BACK TO WORK


Pirteetä torstaita teille sinne ruudun toiselle puolelle ♥ niin siinä kävi, että tämä neiti parani kaikista taudeista heti kun arki koitti, mutta parempi niin; töissä on kurja olla jos on puolikuntoisena liikenteessä. Aamulla herääminen oli kyllä hankalaa ja töihin tullessa oli aika nuutunut olo edelleen. Taitaa olla aika yleistä loman jälkeen vai mitä ? :D muutaman kahvikupposen jälkeen alkaa tämäkin päivä tästä käynnistyä. 
Kalenteri on jälleen ahdettu täyteen kivaa ohjelmaa loppuviikoksi niin kavereiden tapaamista kuin stand up-showta, joten eiköhän tää lomalta paluu tule tapahtumaan aika leppoisissa merkeissä kun on koko ajan jotain mitä odottaa. Kuvailin asuntopostausta varten hieman kuvia eilen päivänvalossa, joten sellaista olisi luvassa ainakin tänne tällä viikolla ;)

Aika palata nyt kuitenkin takaisin töiden kimppuun !


16 kommenttia:

  1. Ihanaa että oot jo tervehtynyt!<3 siulla oli jotkut super villasukat ;D hmm..miten miulta on mennyt aivan ohi että missä tai millaisessa paikassa sie oot töissä? :)Tunnenpas ihteni pöljäks, mutta en saa millään päähäni, anteeksi ääliömäisyyteni :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne tais olla jotkut ihan supet villasukat, tosin pieni kurkkukipu vaivaa edelleen mutta pahin on jo ohi :) en oo blogissa hirveesti mun työpaikasta sanonutkaan mitään, joten ei oo sulta mennyt ohi; oon siis äidin yrityksessä, vaate/sisustus myymälässä myyjänä :)

      Poista
    2. Oaaaa miten ihana työ!<3 ai vitsi miten kivaa ois olla töissä jossain tuommoisessa myymälässä! :') ja vielä varsinkin jos on oma/perheyritys niin VAU!

      Poista
    3. Joo onhan tää tosi ihanaa, ainakin on kiva pomo ;)

      Poista
  2. missä sä oot töissä? :) kiva postaus jälleen kerran! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äidillä oon töissä, vaate/sisustus myymälässä myyjänä :) voi miten ihana kuulla, kiitos Laura ♥

      Poista
  3. Ihastuttava blogi :)<3 löysin blogisi saijan kautta ja pakko jäädä seuraamaan sua tällä sekä instagramissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi miten kiva kuulla, kiitos hurjasti kaimaseni ♥ löysin myös sut instassa joten saan seurailla myös sua siellä :)

      Poista
  4. oot tosi oudon näköne, pidätkö ittees kauniina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, millä tavalla oudon näköinen ? :o kaikki ihmiset on kauniita omalla tavallaan :)

      Poista
  5. Ihanan näköistä tuo sun huulipuna!:) Mikä sävy se on?:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti, ihanan värinen tää kyllä onkin :) tää on wild rose lipstick, sunny summer ! Löysin jostakin alelaatikosta alku vuonna :)

      Poista
  6. Pääasia että paranit, niin saat puuhata kaikkea kivaa nyt viikonloppuna!:> Mä niin odotan huomista!<3 Haluan johkin ihanalle brunssille ja shoppaileeeeen 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo onneks paraninin, tosin nyt tuntuu flunssa palaavan takaisin :( onneks päästiin, oli ihan mahtava päivä ♥ kiitos muru vielä kerran seurasta :)

      Poista
  7. Haha mulle käy kanssa aina niin että lomalla sairastetaan mutta arjeksi parannutaan :D Tunnollinen kroppa työnteon suhteen! Ihanaa loppuviikkoa sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei taideta olla todellakaan ainoita jotka sairastaa lomilla :D keho on todella tunnollinen tota työntekoa kohtaan :D Oikein ihanaa loppuviikkoa myös sulle ♥

      Poista