11. kesäkuuta 2017

PIENI OLOHUONEEN PÖYTÄ

Pieni hiljainen hetki ehti blogiin tulla, kun sairastuin kovaan flunssaan, mutta siitä alan olla pikkuhiljaa toipunut. Sängynpohjalla makoillessa löysin erilaisia tarjouksia sohvapöydistä, jota ollaan etsitty edellisen myydyn tilalle ja yksi versio mainoslehdestä kolahti. Käytiin kauppareissun ohella Jyskissä katsomassa paikanpäällä sohvapöytää ja kyllä se näytti hyvältä. Pöytä on todella kevyt ja ajaa hyvin asiansa.


Pöytä taitaa olla kuitenkin väliaikainen ratkaisu, haluan tuohon ehdottomasti jonkin hieman tukevamman ja hiukan isomman. Turha ostos tämä ei todellakaan ole, sillä tämä siirtyy makuuhuoneeseen yöpöydäksi kun löydän tuohon uuden tilalle. Tykkään pöydästä kyllä kovasti, kyllä se käyttötarkoituksen tässä asunnossa saa.

Taisin innostua meidän kirpputorilta ostetusta ruokapöydästä sen verran paljon, että olen sohvapöytää myös nyt etsinyt sieltä; ehkä sekin sieltä joskus vastaan tulee. Hurjan paljon mulla on mielessä erilaisia postauksia nimenomaan sisustamiseen liittyen, joten niitä on luvassa.

Ihanaa alkavaa viikkoa ♥

8 kommenttia:

  1. Ihanan ilmavan ja kepeen näkönen toi sohvapöytä! Ja varmasti ajaa asiansa myös tosi hyvin yöpöytänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin toi onkin ja varmasti uskon sen olevan myös hyvä yöpöytänä :) Enköhän mä sitten kerro siitä ratkaisusta kun se joskus tonne makkariin aikoinaan menee :D

      Poista
  2. Nää siun sisustuskuvat on aina ihan super kivoja, imen aina itseeni inspiraatiota näistä! ♥ Tuontyylinen pöytä on kyllä tosi kivannäköinen, ja sopii mielestäni juuri vähän pienempään asuntoon siroutensa ansiosta :) Mistä tuo matto muuten on, näyttää niin ihanan pehmoiselta? ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tuuli kiitos kovasti, tykkään kuvata meidän sisustusta tosi paljon, joten ihana tietää että näistä saa myös inspiraatiota ♥ Toi pöytä käy tosiaan hyvin tähän olkkariin, tässä tuota tilaa ei ihan hirveästi ole, joten isompi pöytä olisi liikaa. Matto on Ellokselta tilattu, sitä löytyy ainakin kahdessa eri koossa, kannattaa sieltä katsoa ja jopa tilata :)

      Poista
  3. Todella söpö olkkarin pöytä! Mulla on Ikean sellanen viiden euron pöytä ajanut asiansa hyvin, sen piti olla väliaikanen mutta tuossa se vaan on ollut monta vuotta:'D Kyllä mä joskus sen saan vaihdettua:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän sellainen olo, että myös tämä "väliaikainen pöytä" jää tuohon vähän pysyvämmin :D Jos sulla toimii se pöytä hyvin niin sit se kyllä voi hyvin ollakkin ;)

      Poista
  4. Ompas kivannäköinen pöytä! Meille ei mahdu sohvapöytää ollenkaan ja keittiöjakkara toimittaa pöydän virkaa aina tarvittaessa limpparilaseille tai sipsikipoille :D Ehkä sitten joskus, kun meillä on isompi koti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Haha, meillä oli myös pieni jakkara ennen tuota pöytää juurikin niitä laseja varten :D

      Poista