12. maaliskuuta 2016

PARANTUNEENA NYT


Hei ihanat. Täällä on puolitoista viikkoa taisteltu kovissa mahakivuissa, korkeassa kuumeessa ja flunssassa, ei tätä oloa helpottanut epäily keuhkokuumeesta, mutta säikähdyksellä selvisin. Tänään oli ensimmäinen päivä kun pääsin sisätiloista vihdoin ulos ja miten ihana tunne oli päästä suoraan auringon lämmittämään keväiseen säähän. Sairasloma olisi ainakin nyt ohi ja toivottavasti kaikki tauditkin myös sen mukana, mun selkä eikä sen puoleen keuhkotkaan kestäisi enää tätä yskimistä ja jatkuvaa makaamista.

Ihania piristys hetkiä on myös mahtunut kuten vihdoin saapuneet uudet lasit, jotka oli just sellaset mitä oon pitkään halunnut sekä vihdoin sain ruokailuryhmän tuoleihin ihanat pellavapäälliset ja pääsen maalaamaan pöydän valkoiseksi ;) Ihana olla taas terveenä kun pääsee touhuamaan kaikenlaista. Ja nyt kun se kodin viimeinen isompi projekti on saatu tehtyä niin voisin vähän päivän valossa kuvailla teille tätä kotia.

Hieman köyhä kuva ja sen myötä myös teksti saalis tähän postaukseen, mutta hiljaa tästä noustaan ylös myös täällä blogissakin. Siitä huolimatta teille kaikille kivaa viikonloppua ♥ pysykää terveinä !

8 kommenttia:

  1. Kurjaa että oot ollut kipeenä, mutta onneks oot jo parempaan päin!! Siun blogia on tosi kiva seurata, joten jään innolla odottamaan uusia postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos nyt vihdoin pysyisi terveenä edes hetken :) Voi miten ihana kommentti, kiitos Annukka ♥

      Poista
  2. Ihana kuulla että olet vihdoin terve! :) Ulkona on ollut kyllä niin kaunis keväinen sää että väkisinkin suupielet kääntyvät ylöspäin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkona on kyllä niin ihanan keväistä, että ei voi kun olla fiiliksissä siitä :') Kyllä se kesä sieltä pikku hiljaa tulee !

      Poista
  3. Jeee ihanat lasit ja sinä vihdoin terveenä (tai ainakin terveempänä;))<3 Eiku vaan himapostausta tuleen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo ei tästä varmaan ikinä tulla täysin terveeksi ;) Mutta voimissa taas ja kahvikupposten äärellä ♥

      Poista
  4. Tsemppiä paranemiseen vielä!! Ja hirmu kivat noi lasit, kivan simppelit :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitkeessä tää tauti tuntuu vieläkin olevan :/ Noi lasit on kyllä kivat ja just niin simppelit että tykkään niitä käyttääkkin !

      Poista