30. toukokuuta 2015

#TB GRADUATION YEAR AGO


Vuosi sitten jännitys oli huipussaan, monta onnellista naamaa vieressä ja viimeistä kertaa yhdessä. Niin, se oli se valmistumispäivä jota monet pääsevät tänä viikonloppuna kokemaan joko ensimmäistä kertaa elämässään tai sitten jo useampaa. Ei tuota päivää unohda, sitä fiilistä ja niitä hetkiä.

Tuota päivää voi muistella vielä vuosienkin päästä hymyssä suin. Niitä kolmea opiskelu vuotta muistellaan todella tiuhaan vielä tänä päivänäkin ja naurua ei pidätellä kun muistuu mieleen ne hölmöimmät hetket ja parhaimmat sanomiset.

Tuona päivänä sain juhlia tärkeimpien ihmisten ympäröimänä ja pieni haikeus hymy huulilla valtaa kyllä kropan näitä kuvia katsellessa, pakko selkeästi kaivaa kotona kaapista esiin tuo lakki, ihan vaan niitä muistoja varten...


Tänä viikonloppuna monet juhlivat valmistumista. Paljon onnea ihan jokaiselle ammattiin valmistuneelle kuin myös ylioppilaillekkin, nauttikaa päivästä täysillä ♥  Meillä seuraavat juhlat ovatkin ensi kesänä kun veli valmistuu ammattiin, maltanko odottaakkaan tuota päivää ;)

Meidän piti lähteä korkkaamaan terassi kausi tänään, mutta tämä neiti päätti alkaa sairastamaan, joten siirretään sitä vähän... Tuo aurinko saa kyllä kaikesta kipuilusta huolimatta ihan kivan fiiliksen aikaan ja tästähän se kesä vasta alkaa !

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Aloin heti muistella omaa valmistumispäivääni, vaikka siitä onkin jo neljä vuotta. :) Niin se vain aika kuluu, mutta kyllä se päivän tosiaan muistaa edelleen kuin eilisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna :) ei se päivä tosiaan mihinkään unohdu, onhan se kuitenkin aika ihana ja merkittävä sellainen :)

   Poista
 2. Kyllä tuota päivää muistelee vielä, vaikka siitä onkin jo 6 vuotta aikaa :) Huhh, onpas siitä tosiaan jo vierähtänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä päivää tosiaan muistelee ihan mielellään :) aika tosiaan menee nopeesti, hui !

   Poista
 3. Tulipa hyvä mieli tätä postausta lukiessa! :) Miehän valmistuin tänä keväänä, ja viime torstaina juhlin vielä uudestaan koulun juhlassa <3 Kyllä sen päivän vaan muistaa varmasti koko elämän, kun kolmen vuoden uurastus palkittiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla :) kyllä sen päivän tulee muistamaan aina, kyllä se päivä vaan muuttaa niin paljon tulevaisuutta :) paljon onnee sulle Tuuli vielä kerran, oot saanut nauttia yhdestä ihanimmista päivistä ♥

   Poista