28. lokakuuta 2014

BLOGGERS' INSPIRATION DAY 2014

Ootte varmati jo kyllästymiseen saakka lukeneet muista blogeista tuosta lauantaina järjestetystä tapahtumasta, mutta tässä tulee sitten vielä mun versio kuvineen tuosta päivästä ;-) lauantaina siis järjestettiin indiedays:sin blogitapahtuma Helsingissä ravintola sipulin tiloissa ja tuo päivä oli kyllä kerrassaan todella ihana. Oli ihana päästä näkemään tuttuja bloggaajia, nauttimaan hyvistä herkuista ja juomista ja viettämään päivää ihanan minnan kanssa

tästä postauksesta on tulossa kuvapainotteinen, joten jos et kestä sitä niin skippaa kokonaan yli jo tässä vaiheessa :D


Me saavuttiin pääkaupunki seudulle jo muutama tunti ennen tapahtuman alkua, joten käytiin syömässä ja napsittiin kuvia noista ihanista maisemista. Mä taisin ihan totaallisesti rakastua tuohon siltaan ja satamaan, jotka olivat ihan tuon ravintolan vieressä, voiko enää kauniimpaa olla vaikka mä olen aina tykännyt asua täällä Tampereella niin kyllä mä voisin haluta noi maisemat myös tänne. 

tuosta sillasta tulikin mieleen; tietääkö kukaan missäpäin Tampereella olisi tuollaista siltaa koristeltuna lemmenlukoilla vai onko täällä edes ?


Sisällä meitä odotti pöydät täynnä ihania pieniä naposteltavia ja erilaisia juomia. Oli ihana päästä kokomaan omia "aterioitaan" ja maistelemaan erilaisia juomia kaikessa rauhassa, samalla höpötellen mukavia ja napsien kuvia. Voihan tuon "lounaan" näinkin viettää ! 


Tapahtumassa pääsi myös itse baarimikon opastuksella tekemään haluamiaan drinkkejä, mutta me päädyttiin vain seuraamaan sivusta. Maistamaan kyllä päästiin ja ihan taivaallisen hyviähän nuo olivat. Olisi täytynyt napata pieni vihkonen mukaan, missä oli ohjeet näiden tekoon mutta ehkä ne löytää vielä jostakin netin syövereistä.

Tuo itse tiski, koristelut ja pullot olivat ihan uskomattoman upeita ja niin valokuvauksellisia, että mä olisin voinut räpsiä kuvia joka kulmasta vain tuosta alueesta :D kaikkien baarien pitäisi olla tuon näköisiä  niin mäkin voisin innostua vähän enemmän käymään niissä !


Tuo ihana stailausnurkka kyllä houkutteli mut vaan ihastelemaan noita vaaleita tekstiilejä, ihania pieniä tavaroita ja noita viinilaseja ei tehnyt hyvää nähdä noita kaikkia livenä, sillä mulla on tällä hetkellä todella kova sisustusvimma päällä, että nyt vain täytyisi hillitä vähän itseään vai täytyykö kun mukaan sai myös alennuskoodin nettishoppailua varten ? ;D noita viinilaseja mä haluaisin pikku hiljaa haalia myös omakseni, ne on vain syötävän suloisia !

Kaiken kaikkiaan tuo päivä oli tosi onnistunut. Mulla oli todella korkealla odotukset tapahtuman suhteen ja ehkä siksi saatoinkin vähän pettyä. Oon kuullut niin paljon hyvää juttua edellisiltä vuosilta tuosta, että odotin vähintäänkin samaa tasoa, mutta katsotaan mitä seuraavat vuodet tuovat tullessaan. Kokonaisuudessaan kuitenkin tosi kiva ja viihtyisä tapahtuma, toivotaan että saan olla mukana myös ensivuonna.

Tänään on veljen 1v synttärit ja jotakin lahjaa täytyisi käydä vielä nopeasti metsästämässä ennen juhliin lähtöä, en toki yhtään viimetippaan ole tätäkään jättänyt... Ihanaa tiistaita kaikille

Oliko teistä joku myös lauantaina tuolla ? Mitä te tykkäsitte ?

6 kommenttia:

  1. Tampereella löytyy lemmenlukkoja ainakin Patosillalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos vinkistä, täytyypä suunnata siis sinne ihastelemaan ;-)

      Poista
  2. Oli ihanaa olla tuolla sun kanssas ♥ Ja juu, Patosillalla on lukkoja mut hyvin vähän :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös ihana ♥ aa harmi, täytyypä käydä joku päivä katsomassa miltä se näyttää :-/

      Poista
  3. tuo oli mun eka kerta kun olin siellä ja mulla oli myös korkeat odotukset jonka takia myös vähän petyin:/ oli siellä loppujen lopuks silti ihan kivaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua oon ihan unohtanut käydä täällä vastaamassa sun kommenttiin :D oli myös mun ensimmäinen kerta ja pieni pettymys oli, paljon oli silti hyvää joten kokonaisuudessaan ihana tapahtuma :-)

      Poista