29. lokakuuta 2014

NO SE THE AAMU


Useissa blogeissa oon törmännyt viime aikoina juurikin niihin sanoihin, että jo illalla tehdyt pienet asiat vaikuttavat aina aamuun kuten esim. kun menee ajoissa nukkumaan, on aamulla paljon virkeämpi tai kun ei mene vihaisena nukkumaan on aamulla paljon iloisempi. Voin ainakin nyt viimein todeta itselleni tuon unen vaikuttavan todella paljon aamun vireustasoon. Mä olen aina ollut sellainen yökukkuja, joka mielummin valvoo aamu kolmeen kuin menisi ajoissa nukkumaan ja heräisi aamulla ajoissa kunnes...

tuleekin näitä aamuja kun on mennyt illalla ennen puolta yötä nukkumaan ja heräät aamulla ilman herätyskelloa jo ennen kahdeksaa. Ja mikä ihana fiilis se onkaan ! Mulle tulee sellainen fiilis kuin olisin jotenkin erityinen silloin, kun kello on vasta niin vähän ja olen jo hereillä ja ihan kuin kellonajat täytyisi ikuistaa kameraan todistaakseni sitä ihmettä vaikka toisille nämä aamut ovat täysin normaaleja :D


No niimpä, nämä ovat niitä the aamuja. Mä nautin näistä ihan hirveesti sillä päivään tulee niin monta ylimääräistä tuntia lisää. Tähänkin hetkeen mennessä oon kerennyt tekemään kaikki ne sellaiset asiat mitä yleensä aamuisin teen ja voin hyvällä omallatunnolla alkaa tekemään lähtöä kaupunkiin kun normaalisti vasta heräisin. Ja uskokaa tai älkää, nämä kaikki kuvat on napattu tänä aamuna vähän yli kahdeksan aamulla ! 

Se the aamu sisälsi ihanan aamupalan, kynttilöitä, netistä vain elämää ja viltin alla villasukat jalassa nyhjöttämistä keskiviikko aamua ei voi paremmin aloittaa.

Ootteko te aamuvirkkuja vai nukutteko te pidempään ? Millaisia teidän aamut yleensä on ?

28. lokakuuta 2014

BLOGGERS' INSPIRATION DAY 2014

Ootte varmati jo kyllästymiseen saakka lukeneet muista blogeista tuosta lauantaina järjestetystä tapahtumasta, mutta tässä tulee sitten vielä mun versio kuvineen tuosta päivästä ;-) lauantaina siis järjestettiin indiedays:sin blogitapahtuma Helsingissä ravintola sipulin tiloissa ja tuo päivä oli kyllä kerrassaan todella ihana. Oli ihana päästä näkemään tuttuja bloggaajia, nauttimaan hyvistä herkuista ja juomista ja viettämään päivää ihanan minnan kanssa

tästä postauksesta on tulossa kuvapainotteinen, joten jos et kestä sitä niin skippaa kokonaan yli jo tässä vaiheessa :D


Me saavuttiin pääkaupunki seudulle jo muutama tunti ennen tapahtuman alkua, joten käytiin syömässä ja napsittiin kuvia noista ihanista maisemista. Mä taisin ihan totaallisesti rakastua tuohon siltaan ja satamaan, jotka olivat ihan tuon ravintolan vieressä, voiko enää kauniimpaa olla vaikka mä olen aina tykännyt asua täällä Tampereella niin kyllä mä voisin haluta noi maisemat myös tänne. 

tuosta sillasta tulikin mieleen; tietääkö kukaan missäpäin Tampereella olisi tuollaista siltaa koristeltuna lemmenlukoilla vai onko täällä edes ?


Sisällä meitä odotti pöydät täynnä ihania pieniä naposteltavia ja erilaisia juomia. Oli ihana päästä kokomaan omia "aterioitaan" ja maistelemaan erilaisia juomia kaikessa rauhassa, samalla höpötellen mukavia ja napsien kuvia. Voihan tuon "lounaan" näinkin viettää ! 


Tapahtumassa pääsi myös itse baarimikon opastuksella tekemään haluamiaan drinkkejä, mutta me päädyttiin vain seuraamaan sivusta. Maistamaan kyllä päästiin ja ihan taivaallisen hyviähän nuo olivat. Olisi täytynyt napata pieni vihkonen mukaan, missä oli ohjeet näiden tekoon mutta ehkä ne löytää vielä jostakin netin syövereistä.

Tuo itse tiski, koristelut ja pullot olivat ihan uskomattoman upeita ja niin valokuvauksellisia, että mä olisin voinut räpsiä kuvia joka kulmasta vain tuosta alueesta :D kaikkien baarien pitäisi olla tuon näköisiä  niin mäkin voisin innostua vähän enemmän käymään niissä !


Tuo ihana stailausnurkka kyllä houkutteli mut vaan ihastelemaan noita vaaleita tekstiilejä, ihania pieniä tavaroita ja noita viinilaseja ei tehnyt hyvää nähdä noita kaikkia livenä, sillä mulla on tällä hetkellä todella kova sisustusvimma päällä, että nyt vain täytyisi hillitä vähän itseään vai täytyykö kun mukaan sai myös alennuskoodin nettishoppailua varten ? ;D noita viinilaseja mä haluaisin pikku hiljaa haalia myös omakseni, ne on vain syötävän suloisia !

Kaiken kaikkiaan tuo päivä oli tosi onnistunut. Mulla oli todella korkealla odotukset tapahtuman suhteen ja ehkä siksi saatoinkin vähän pettyä. Oon kuullut niin paljon hyvää juttua edellisiltä vuosilta tuosta, että odotin vähintäänkin samaa tasoa, mutta katsotaan mitä seuraavat vuodet tuovat tullessaan. Kokonaisuudessaan kuitenkin tosi kiva ja viihtyisä tapahtuma, toivotaan että saan olla mukana myös ensivuonna.

Tänään on veljen 1v synttärit ja jotakin lahjaa täytyisi käydä vielä nopeasti metsästämässä ennen juhliin lähtöä, en toki yhtään viimetippaan ole tätäkään jättänyt... Ihanaa tiistaita kaikille

Oliko teistä joku myös lauantaina tuolla ? Mitä te tykkäsitte ?

22. lokakuuta 2014

VIELÄ VUOSI SITTEN...


... minulla oli vielä pappa. Pappa, jota en koskaan voinut kuvitella pois minun elämästä. Pappa, jonka hölmöille jutuille sai nauraa ja joka vielä eläkkeellä päätti liittyä meidän seuraan facebookkiin. Pappa, joka jätti ikuisen kolon omalle kohdalleen poistuessaan täältä.

Tuo kamala päivä, perjantai 1. marraskuuta, 2013. Istuin illalla kirjoittelemassa blogia. Juuri kun sain koneen suljettua, puhelin soi. Ei kukaan halua ihanan päivän päätteeksi kuulla, että on menettänyt läheisensä...

Pappa oli jäänyt autonalle, sai siitä vammat, jotka veivät hänet muutamassa tunnissa pois meidän läheltä. Kun kaikki tapahtui niin nopeasti, meni useita päiviä tajuta mitä oli tapahtunut. Vasta hautajaiset kolauttivat muhun sen karun totuuden; se on oikeasti totta.   


Ensi viikolla tulee täyteen tasan vuosi tuosta päivästä. Halusin kirjoittaa aiheesta edes hieman, sillä mulla on todella kova ikävä, sen ei onneksi kuulu hävitä mihinkään. Meillä on monen monta vuotta täynnä ihania muistoja, jotka helpottaa ikävän keskellä ja nykypäivänä tapahtuvat onnelliset ja iloiset asiat näkyvät myös varmasti tuonne pilvenreunalle.

Vähän haikeasta postauksesta huolimatta viettäkää oikein ihana keskiviikkoinen ilta muistakaa myös käydä osallistumassa aamulla startanneeseen panta arvontaan

"TIISTAINEN" NEULONTANURKKA #2


Kyllä nyt on jo keskiviikko päivä, mutta arvontaa silti luvassa. Sain pannan eilen illalla vasta tehtyä kun langat loppuivat kesken ja kauppaan oli mentävä, mutta eipä tuo ollut hätä eikä mikään.

Tällä kertaa teidän lukijoiden kesken on arvottavana kokonaan täysin valkoinen panta. Itse ainakin olen huomannut omalle pannalle tulleen jo useasti käyttöä, sillä tuo älyttömän kylmä tuuli puhaltaa korvat ihan kipeiksi...


Osallistut tuttuun tapaan jättämällä oman sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommenttiboksiin. Aikaa laitella oma kommentti mukaan arvontaan on perjantaihin 24.10 klo: 12:00 saakka. Jos osallistut anonyymisti niin laitathan nimimerkin mukaan kommenttiin.

Arvonnan voittaja on Laura, voittajaan on otettu yhteyttä !

Ihanan syksyistä keskiviikkoa kaikille ulkona paistaa ihanasti aurinko, joten kai sitä voisi lähteä vähän flunssaa parantelemaan ulkoilmaan :-)

20. lokakuuta 2014

MITEN NIIN PAHA MAANANTAI


Ei todellakaan paha maanantai. Aamulla sai rauhassa omaan tahtiin herätä, pukeutua ja meikata. Koska mulla ei ole nälkä koskaan heti herättyä mä päätin siivota ja laittaa paikat järjestykseen, josta siirryin koneen ääreen ja aamupalan kimppuun. Keittiön ikkunasta näkyy heti upeesti syksyn tuomat keltaiset puut joiden takaa pilkistää heti tuo upea järvimaisema. Oikein hymyilyttää miten ihanaa tää kaikki tällä hetkellä onkaan :-)

Ensimmäinen päivä kun mun ei tarvitse lähteä mihinkään kauppaa kauemmaksi. Kauhee hinku päästä ulkoileen tonne ihaniin maisemiin, näkeen kavereita ja etsiä työpaikkaa. Ootan jo innolla viikonloppua kun suuntana on Bloggers' Inspiration Day:t, jonne tuli kutsu. Mulle ei oo iskenyt mitään sen erikoisempaa vaatekriisiä sinne menosta, oonko normaali ? :D

Palaan takaisin ruuanlaiton pariin ja kohta kohti kauppaa. Ihan älyttömän ihanaa maanantaita teille ♥ mitenkäs teidän viikko on alkanut ? Onko muita tulossa lauantaina Helsinkiin tuonne tapahtumaan ?  


19. lokakuuta 2014

NEW HOME

Muutto ohi. Tavarat on nyt uudessa asunnossa  ja vieläpä kaikki paikallaan. Ei mulla oikeesti riitä sanat kuvaamaan tätä fiilistä, rakastan tätä pientä asuntoa ihan älyttömän paljon tuutte aivan varmasti saamaan iiiison kasan kuvia täältä asunnosta tulevan viikon aikana ( ja varmasti myös aina... ), mutta kamera kun on mun vanhempien niin täytyy aina vähän joustaa kun nekin tarvitsee sitä.


Oon nyt muutaman illan ollut yksin kotona, mutta mikä onkaan parempaa kun kattella netistä sarjoja ja laittaa hyvää iltapalaa ? Parhautta on saada valaistus kynttilöillä, lämmintä kaakaota, lempi sarja pyörimään ja jutustella puhelimessa tuon yhden kanssa. Voi kun voisin jo kertoa tästä enemmän, mutta niin kuin sanottu; hitaasti mutta varmasti.

Saatte nyt näytille vain puhelinkuvia, mä sitten inhoan näitä tämän laadun vuoksi ! Mutta kaikki tää mitä mulla nyt on niin uskomattoman upeeta, että ei huonolaatuiset kuvatkaan pilaa tätä :-)

Ihanaa viikonlopun jatkoa teille

15. lokakuuta 2014

NIITÄ ARJEN ILOISIA SYDÄMIÄ


Kovan stressin keskellä on ihana pysähtyä miettimään niitä oikeasti ihania asioita, joita mun ympärilläni on ihan koko ajan. Tänä aamuna täysin huomaamattani tajusin istuvani miettimässä niitä kaikkia hyviä asioita ja hymyileväni. Onhan tää elämä ihan älyttömän ihanaa vaikka joka päivä ei siltä tuntuisikaan

Törmäsin Nooran blogissa postaukseen, jossa Noora mietti syksyn ihania asioita. Mä tästä inspiroituneena päätin miettiä ihan vain niitä arkisia asioita. Mulla on tässä postauksessa takaa-ajatuksena se, että voin niinä huonoina päivinä palata selaamaan tätä postausta ja muistaa, että ei aina ole niin kamalaa kuin miltä tuntuu.


Mun oma ihana koti; saan laittaa sitä miten haluan ja alkaa elämään omaa itsenäistä elämää Ystävät; ne kuuntelee, auttaa ja on tukena. Oon niin onnellinen, että mulla on juuri nämä ystävät ympärilläniPerhe; ne elää hengessä mukana ja oon saanu paljon tsemppiä mun ihanalta veljeltä  Syksy; kuinka kaunista tuolla ulkona oikein onkaan, miten nuo maisemat voi olla niin rauhoittavia  Rauhallinen aamu, kahvi ja blogi; täytyykö tätä edes selittää, täydellistä

Hymy; yksi parhaista asioista mitä tiedän Villasukat; niin kotoinen olo Valokuvaaminen; onko parempaa kuin päästä kuvailemaan Muiden blogit; niin täynnä hyväntuulista inspiraatiota Siivoominen; puhdas koti ei petä koskaan  Kynttilä ilta; ehkä paras tapa rentoutua Hömppäleffat; parasta viihdettä Raikas salaatti; niin kevyttä ja hyvää  

Paljon olisi vielä, mutta tässä sitä heti huomaa, että ei aina tarvitse olla suunnittelemassa ulkomaan matkaa vain rentoutuakseen. Illan voi hyvin viettää viltin alla katsellen leffaa ja nollata ajatuksia tai vain tulla sittenkin käymään blogissa moikkailemassa teitä :-) Iloisten sydämien täyteistä keskiviikkoa teille!

ppst. tänään on viimeinen päivä, kun pidän blogikirppiksen tuotteita myynnissä, joten jos haluat käydä katsomassa niin klikkaile itsesi sinne.