11. syyskuuta 2014

ON THURSDAY


"Onko tänään jo torstai?" Kyllä, nää viikot menee ihan hujauksessa. Toisaalta näin kotona ollessa on perjaatteessa ihan sama onko lauantai vai maanantai, saa tehdä viikonlopun hupi juttuja milloin vain :D ihanaa on se, että saa aamuisin nukkua niin pitkään kuin haluaa, mutta varsinkin nyt kun sekin on mennyt aika överiksi täytyisi kai palata takaisin rutiineihin ja koittaa mennä illallakin ajoissa nukkumaan.

Sunnuntaina me oltiin viettämässä ihanaa tyttöjen päivää ihanan Ellan kanssa ja täytyy sanoa, että tuollaisia päiviä voisi viettää noin ihanassa seurassa vaikka joka sunnuntai tuosta päivästä mulla ei ole kuin yksi puhelin kuva, joka päätyi instagramin puolelle, mutta ehkä vielä joskus innostutaan myös valokuvailemaan. Käytiin pitkän kaavan mukaan syömässä koskikeskuksen raxissa, josta suunnattiinkin tuijottamaan leffaa "tähtiin kirjoitettu virhe".

Muhun tuo leffa osui ja upposi. Mahimmilta itkuilta vältyttiin, mutta mä todellakin odotan että se tulee myös DVD:lle, jotta saan kuluttaa sen puhki niin kuin hyville leffoille on tapana tehdä :D ja luulen, että kun syvennyn siihen vielä enemmän niin saan aikaan myös sen pahimman vesiputouksen !


Mä odottelen edelleen kuumeisesti, että jostakin haetusta työpaikasta soitettaisi ja pyydettäisi edes haastatteluun... mutta sitä ennen mä nautin näistä rennoista oloista. Videon katselumääristä päätellen sitä oli odotettu, saatoin jopa vähän innostua niiden teosta ;-) tarkoitus olisi myös vastailla mahdollisimman pian kysymyspostauksen kysymyksiin ja tehdä teille kooste siitä, miten kävi kesän suunnitelmille, lisäksi kirjoittelen teille myös vähän mun tulevaisuuden suunnitelmista ammatin osalta, joten eiköhän tekemistä riitä tänne bloginkin puolelle.

Nyt aattelin pitkästä aikaa keittää kupillisen kahvia ja lukea alkukuusta saapuneet lehdet vihdosta viimein. Syksyistä torstaita teille ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti