17. syyskuuta 2014

EVENING WHEN THE BOOK WAS OPENED


Näitä kynttilä iltoja tulee varmasti syksyn edetessä vielä useita, mutta ne ensimmäiset sellaiset ovat parhaita. Toisaalta tuntuu kuin viime syksystä olisi vasta viikko ja kesä meni ohi silmien... onneksi vielä on saatu päivällä nauttia suhteellisen lämpöisistä keleistä ja paksuimpia takkeja ei ole täytynyt kaivaa kaapista esiin :-)

Koska nyt kotona ollessa on unirytmi kääntynyt täysin päälaelleen, on pakko alkaa keksimää keinoja, millä saada se korjattua takaisin edes hieman järkeväksi. Päädyin ottamaan ilmoille heitetyn vinkin vastaan ja kokeilla pitkästä aikaa terapeuttista kirjaston hyllyjen välissä useamman minuutin kiertelyä ja valita hyllystä kaksi kirjaa, jotka näyttävät siltä, että jaksan niitä lukea. Nyt iltaisin on hyvä tietokoneella istumisen sijaan ottaa kirja käteen ja hakea unta sillä. Oon todella huono aloittamaan lukemaan mitään kirjoja, mutta kun aloitan ei loppua näy ! Tuttu tunne edes jollekkin ;-) ?


Mun on palattava takasin viltin alle lukemaan lisää, jotta maltan mennä sopivan kohdan tullen nukkumaan vai maltanko ? Olisi myös ihana kuulla teiltä suosituksia, että mitkä kirjat kannattaa ehdottomasti lukea, sillä näiden "en kyllä lue mitään kirjoja" vuosien aikana olen totaallisesti tipahtanut kokonaan kärryiltä, että mitä kaikkia sitä onkaan ilmestynyt :D

Nyt siis kirjavinkit kehiin ! Onko joku muu sortunut lueskelemaan kirjoja näin syysiltoina ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti