23. elokuuta 2014

SYKSYINEN VIIKONLOPPU


Syksyistä lauantaita. Aamulla tämä pitkään odotettu päivä koitti; vanhemmat lähtivät pienimmäisten kanssa Kreikkaan ja me nuoriso jäimme talovahdeiksi... olisimme muuten tehneet reissun koko porukalla, mutta minulla on työt ja pojilla koulua.

Pojat kuitenkin molemmat suuntasivat viikonlopuksi aivan toisiin kaupunkeihin, joten mä jäin yksin ja sen huomaa; kukaan ei sotke heti kun on siivottu, saa tehdä ruokaa vain itselle ja katsoa telkkarista juuri niitä ohjelmia kuin haluaa :-) on niin rauhallista ja hiljasta, taas iskee se muutto mieleen " tällästä mullakin on kohta, hiljasta :D " Töiden jälkeen kipaisin kaupasta salaatti ainekset, tein ruuan, selailin rauhassa lehtiä, siivosin ja nyt olenkin vain nauttinut.


Mun piti suunnata tänään rapu-juhliin Tampreelle, mutta sieltä tuleminen yöllä olisi ollut lähes mahdotonta ellen olisi raaskinut maksaa 100€ taksista kotiin. Ennen varmaan olisinkin vain mennyt ja maksanut tuon rahan, nyt on tullut hieman enemmän järkeä päähän kuinka isoista summista puhutaan. Mulla on kotona hyvää ruokaa, vähän herkkuja, viinipullo ja leffoja, niillä pärjätään.

Alotin myös eilen kaivelemaan kaappeja ja katselemaan sieltä kaikkia turhia tavaroita pois, koska mä haluan päästä siitä muutosta mahdollisimman helpolla. Löysinkin taas ison kasan vaatteita, joiden joukosta paljastui myös täysin käyttämättömiä joita en vaan halua käyttää :D (outo). Kuvailen niitä huomenna päivänvalossa ja laittelen blogikirppiksen puolelle myyntiin, jospa joku teistä haluaisi ne.

Viikonloppu jatkuu nyt saunan, leffojen ja hyvän ruuan parissa. Rentouttavaa lauantaita teille <3


2 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten ihania kuvia, sielä näyttää niin kauniille<3
  Se tunne on kyllä niin järkyttävän hyvä, kun siivoaa eikä kukaan muu oo sotkemassa! :-D (Paitsi ite sitten vaatekriisin tullen.. :'D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kaikki kunnia äidille ja sen hyvälle sisustusmaulle ;-) totta, mun huone näyttää aika pomminjäljiltä ton vaatekriiseilyn jälkeen :D

   Poista