17. elokuuta 2014

SUMMER PARTY


Viime sunnuntaina meillä oli isäpuolen synttärijuhlat, jotka olivat myös samalla eräänlaiset kesän päättäjäiset. Paikalle itse isäntä sai kutsua omia kavereitaan perheineen ja täytyy sanoa, että minä aika ennakkoluuloisena ajattelin näistä juhlista tulevan todella tylsät :D älkää kysykö että miksi. Mun ajatukset olivat täysin turhat, sillä nää juhlat oli yhdet parhaista.

Alkuun juotiin alkumaljat ja tietysti tutustuttiin vähän toisiimme, osa kun oli vähän vieraita. Pihalla oli grilli kuumenemassa päivällistä varten ja sisältä tuotiin mukaan myös ihanaa vasta tehtyä salaattia.


Vieraiden joukkoon upposi jokunen lapsikin ja tietysti heidän unirytmejään huomioiden lähes kaikki tekivät lähtöjä kunnon grilli iltapalan ja mehukkaiden muurinpohja lättyjen jälkeen, alkoihan kellokin jo olla lähempänä ilta kymmentä. Me kuitenkin tietysti nuorisona innostuttiin poikien kanssa istumaan vielä iltaa ja jatkamaan lettujen paistoa.

Kaiken kaikkiaan tuo ilta oli täydellinen ja todellakin juuri sopiva päättämään tämän vuoden kesän. Odotan jo kovasti kunnon syksyn alkua, että saa kaivaa ihanat neuleet kunnolla kaapeista esiin, käyttää pitkiä housuja ja heittä hyvällä omallatunnolla pipon päähän huonoina hiuspäivinä ;-) on viileä ja öisin pystyy kunnolla nukkumaan. 

Kaipaan mä myös kesää tosi kovasti ja olisin toivonut saavan tehdä paaaljon enemmän. Kesätyöt rajoittivat koko kesää todella paljon ja osittain ajoivat mut aika väsymyksen valtaan. Nytkin sitä jo valmiiksi miettii että huomenna on mentävä töihin... 


Kirjoittelen muutaman viikon päästä vähän enemmän mun tulevista työ/koulu suunnitelmista kun saan kesätyöt päätökseen. Jos teille tulee näihin jotakin kysyttävää ennen sitä, niin laittakaa tulemaan kommenttia niin osaan kirjoittaa oikeista asioista ja sellaisista mihin te saatte vastauksia :-)

Nyt nauttimaan vielä jäljellä olevasta kesän auringosta <3 Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille.

4 kommenttia:

 1. Myöhäset onnittelut M:lle ;-) Ihania kuvia, nams muurinpohjaletut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kerron ;-) kiitos Minna, noi on tosiaan ihan taivaallisen hyviä !

   Poista
 2. Voi että, kuulostaapa ihanalle kesän päätökselle<3:)
  En malta odottaa, että muutat tampereelle ja päästään yhdessä tekeen taas kaikkea kivaa! :-)
  Toivottavasti nähdään taas pian, iksu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih nuo kyllä olivat kivat juhlat, tulee jopa oikein haikeus niistä kun katselee näitä kuvia... kesä minne menit ? ;-) Hih no en malta odottaa minäkään, pitkä ja tuskainen 2 kuukautinen tulossa tuota muuttoa odotellessa :-) laitellaanpa taas piakkoin viestiä ja sovitaan se viikonloppu <3

   Poista