30. elokuuta 2014

KOTI TYHJÄNÄ


... tai oikeastaan meillä luki puhelimessa KÄTY eli kämppä tyhjänä ja voitte kuvitella kuinka monta hymiötä perässä :D viime lauantaina vanhemmat ottivat pienimmäiset ja suuntasivat viikoksi Kreikan auringon alle, äitiä harmitti tosi paljon kun me isommat ei päästy töiden ja koulun takia mukaan, mutta me nautittiin varmasti tästä viikosta yhtä paljon kun hekin.

Pojat lähtivät molemmat aivan muualle viime viikonloppuna ja mä pyhitin kaiken hiljaisuuden itselleni, siitä taisinkin aikaisemmin mainita. Lauantai ilta kynttilänvalossa istuen ja telkkaria kattellen kera ihana iltapala, sillon ei haitannut yhtään että seuraavana aamuna pitäisi mennä taas töihin. Siitä sunnuntaista puheenollen, en olisi koskaan kuvitellut että mulle käy taas jotain sellaista, että saan pelätä... kirjoita aiheesta teille heti alkuviikosta. 


Tää viikko on kaikinpuolin mennyt ihan hyvin, torstaina aloin sairastaa flunssaa joka ei tunnu helpottavan millään ja perjantaina sanoin haikeat heipat työpaikalle, jonne en enää palaa. Miten se kesä meni näin nopeasti ? Sain töistä pienen pussukan mukaani, jossa oli vähän muistamisia ja ihanan kortin ja voitte vain arvata montako kyyneltä valui poskelle sitä lukiessa illalla yksin, on ne vaan niin ihania ♥ 

Nyt täällä flunssan kourissa odotellaan tuota pikku poppoota kotiin saapuvaksi yöllä, kyllä noita pieniä miehiä on vain ollut kova ikävä. 

2 kommenttia:

  1. Missä olit töissä :)? Sun blogis on niin ihana ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin Osuuspankissa, ihana työpaikka :-) voi kiitos sulle, tälläset kommentit on niin piristäviä ♥

      Poista