2. heinäkuuta 2014

WHAT I WANT TO THIS SUMMER

Hups, melkein 2 viikon kirjoitustauko. Aika tuntuu hujahtavan ihan ohi silmien. Kuukausi vaihtu, työpäivät menee yhdessä sekunnissa, kesä tuntuu olevan ohi vaikka sääennusteiden mukaan se vasta alkaa. Jotta kesä fiilistä saa nostettua, päätin tuumasta toimeen vähän miettiä mitä haluaisin vielä tänä kesänä tehdä. Törmäsin tähän kivaan mietintä postaukseen Julian MISS MUTSI blogissa

1. Viettää enemmän aikaa kavereiden / ystävien kanssa.

Mä sorrun liian useesti työpäivän jälkeen siihen, että "oon niin väsynyt että en jaksa ja plaa plaa...". Nyt on oikeasti aika ottaa itseä niskasta kiinni, luuri kouraan ja soitella tapaamisia kavereiden kanssa. Miten ihana fiilis siitä tuleekaan kun pääsee höpötteleen maailman menoja ihanassa seurassa. 

2. Panostaa blogiin enemmän.

Niin turhamaiselta kuin tämä tuntuukin, mutta haluan panostaa blogiin enemmän. Tykkään tästä hommasta niin paljon, että on ärsyttävää jopa toisinaan kun postaus tahti venyy yli viikkojen mittaiseksi. Tässäkin siis todellista parantamisen varaa.


3. Tehdä vihdoinkin aloittamani muutoksen loppuun.

Tähän tuli aiheeksi pukeutuminen. Oon pikku hiljaa muuttanut mun tyyliä siihen, mitä olen sen jo useamman vuoden halunnut olla, mutta yksinkertaisesti ei ole ollut varaa. Nyt kun on oppinut säästämään ja panostamaan siihen, että kaikkia ei tarvitse saada oon huomannut kuinka ne juuri täydelliset vaatteet ovat ilmestyneet niin silmien eteen kuin myös vaatekaappiin. Tästä on hyvä jatkaa.

4. Laiva reissu.

Jos ei pääse toteuttamaan sitä kesän aikana, niin ainakin varaamaan sen johonkin syksylle. Siitä on ikuisuus kun oon viimeks ollut laivalla ja nyt olisi jo korkea aika taas päästä vähän laineille rentoutumaan. Nyt suunnittelemaan porukka kasaan ja matkaa varaamaan !


5. Rakastu, ihastu.

Julialla oli tämä sama eikä syystäkään, oishan se nyt koko kesän täyttymys törmätä siihen johonki jonka kanssa viettää aikaa ja jolta saa myös vastakaikua, tuttu tai tuntematon ;D Hope so.

6. Treenimotivaation kasvattaminen.

Treenaaminen meinas karata vähän käsistä siinä suhteessa että se alko jo ahdistaa kun tuli niitä päiviä että ei meinannut keritä tekeen mitään urheilua ja sit tuli niitä ajatuksia että " voi ei mun täytyis ja on pakko ja...", joten mä vähän hidastin tahtia. Nyt haluan tän kesän aikana kasvattaa sitä pikku hiljaa, en ota sitä niin vakavasti ja teen siitä mukavaa. Syksyllä kiitän itteäni kun saan treenit takaisin arkirutiineihin. 


7. Uskallus ja rohkeus esiin häpeilemättä.

Mä en näytä sitä ulospäin kovin hyvin, mutta sisäisesti aattelen tosi monessa tilanteessa että " entä jos se joku toinen...". En uskalla joka tilanteessa antaa itsestäni kaikkea vain siksi, että mietin mitä muut ajattelevat. Tästä todella tyhmästä tavasta oon päässyt melkein yli mutta se pienikin on karistettava pois.

8. Nauttia kesästä.

Vaikka koko kesä on töitä, kiirettä, stressiä, aikaisia aamuheräämisiä ja vähemmän vapaa-aikaa niin silti yksinkertaisesti kesän sana on; nauti ! Ensimmäinen kesä täysikäisenä, ensimmäinen kokonainen kesä töissä, ensimmäinen kesä jolloin voin tehdä vapaammin kaikkea. Nyt siis vain kaikki ilo irti.

Mitä te haluatte vielä tehdä tänä kesänä ? Olis tosi ihana kuulla myös teidän kesä suunnitelmista, onko reissuja, mökkeilyä, kavereiden kanssa vietettäviä iltoja vai jotain muuta ;-)


8 kommenttia:

 1. aivan ihania kuvia!! :)
  mä ainakin haluaisin ottaa tänä kesänä paljon aurinkoa, jos se edes paistaisi :D

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna :-) mä haluan myös paljon auringonottoa ja nyt alkaisi näyttää lupaavalta tuon auringon ja ulkona olevien lukemien perusteella ;-)

   Poista
 2. Ihana ja pirtsakka postaus! Haluisin tosi kovasti viettää sun kanssa aikaa tänä kesänä, joten muhun voi ainakin ottaa yhteyttä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos :-) niin mäki haluan sun kanssa eli laitellaanpas taas pian viestiä ja sovitaan päivämäärää <3

   Poista
 3. Ihana postaus ja niin hyviä suunnitelmia<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Nää suunnitelmat kuulostaa kyllä laittoman hyvälle! :)
  Miten ois joku ilta (vaikka arkenakin) sidukat terassille?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah kiitos ihana <3 kuulostaa äärimmäisen ihanalta suunnitelmalta joten eiköhän laitella whatsappia piakkoin ;-)

   Poista