31. heinäkuuta 2014

MATERIALISMI ONNEA


Voiko tätä edes sanoin kuvailla ? Sitä hetkeä kun astuu kauppaan sisälle, löytää sieltä oikean osaston, missä on kaikki se mitä etsit. Pian silmiin osuu se yksi ja ainoa, jota et saa pois näköetäisyydeltä. Lopulta huomaat kiikuttavasi sen kaupasta pois sateelta suojassa kohti kotia.

Kyllä, näin kävi mulle tänään. Kävin Tampereella tai oikeastaan Pirkkalassa saakka saadakseni uuden koneen hajonneen tilalle. Mun matkaan sattui paaaaljon vastoinkäymisiä ja sain oikein huokasta helpotuksesta kun viimein astuin kotiovesta sisään ja vielä tuo uusi kone mukanani. 


Hämmennyin ensin kovasti tuosta Windows 8.1 järjestelmästä, mutta jo näin 2 tuntia käyttäneenä se tuntuu kuin se olisi ollut käytössä jo ikuisuuden. Hämmennyksen jälkeen nauratti että ensimmäiset sovellukset ja palvelut mitä koneelle tallensin ja latasin olivat kuvanmuokkausohjelmat ja blogger :D

Innostus taas koko blogiakin kohtaan nousi hurjasti nyt kun tiedän kaikkien kuvien olevan mulla varmassa tallessa ja saan istua koneen ääreen milloin haluan ( ei tietysti töissä... ) ja tehdä juuri tätä mistä nautin :-) materialismi onnea !

Onko muilla taipumista materialismi onneen ? ;-)

2 kommenttia:

  1. No onko meillä ees samis koneetkin! ;-) No on<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo tosissas :D hah ihana yhteensattuma !

      Poista