13. heinäkuuta 2014

LOVELY SUMMER TIME

Ihanaa viikonaloitusta ♥ Täällä mä yritän saada nukkumattia vierailemaan, sillä aamulla pitäisi taas nousta aikaisin töihin kohti. Aattelin tulla moikkailemaan teitä tässä odotellessa ja voi miten ihana on taas istua koneen äärellä :-) 

Tänään sain parannella pientä päänsärkyä ihan yksinäni kun päivällä koko talo tyhjeni ylimääräisestä metelistä ja pian tajusin kuinka ihanan hiljaista oli. Voi miten olikaan rentoa kun sai rauhassa käydä virkistäytymässä suihkussa, laittaa hiuksia samalla kun kuunteli hyvän tuulista musiikkia ja avata ikkunat ja tuntea toi ihana kesän tuulenvire.


Sain kaiken tän hiljaisuuden keskellä siivoilla kaikessa rauhassa koirien tuhistessa vierekkäin sohvalla ja nauttia täysin omasta ajasta; olipas ihana kun oli edes hetken oikeasti siistiä kun kukaan ei heti ollut sotkemassa, edes koirat :D Mä oon ilmeisesti joku meidän talouden siivooja, koska viime viikolla olin ainoa joka imuroi ja pesi lattioita :D

Oon niin ladannut taas akut täyteen tulevaa viikkoa varten, että herään varmaan tosi virkeenä; eli niin kuin yleensä ne akut tyhjenee yön aikana ja kiroon aamulla herätyskellon soittoa :D Tulin kuitenkin niin onnelliseksi tuosta pienestä ajasta, että eihän tätä fiilistä voi pilata mikään. Nämä on vain niitä elämän pieniä asioita, joista mä nautin ja joista otan kaiken ilon irti ♥


6 kommenttia:

 1. Oikeesti tollaset illat tekee välillä niin hyvää<3 Saa sitä omaa aikaa, vaikka sen sit viettäiskin siivoten :D
  Ihania kuvia, sulla on niin kaunis huone<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee, ihana saada olla vaan omien ajatusten kanssa ja vaikka sit tosiaan siivota ;-) kiitos kovasti, tykkään kans tästä huoneesta tosi paljon :-)

   Poista
 2. Vau miten ihana huone sulla on! Kokovalkoinen sisustus, ah ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kiia, tykkään tästä itsekkin todella paljon :-)

   Poista
 3. tosi hienoja kuvia täällä sun blogissa! :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista