21. kesäkuuta 2014

MIDSOMMER CURLS

Ihanaa juhannusta myös teille täällä blogin puolella. Vielä yksi yö täytyisi jaksaa juhlia ja sitten voikin taas palata arkeen. Tänä vuonna päätin hyvällä omallatunnolla jäädä kotiin rennosti juhannuksen viettoon sillä nämä uskomattoman upeat kolme kokonaista vapaa päivää tuli niiin tarpeeseen. Kaksi juhlaa siis yhdellä kerralla ;-)

Mä kokeilin aivan vahingossa eilen ilallla saunasta tullessa erästä helppoa taktiikkaa, jolla luvattiin tuuheat kiharat helposti. Voitte vaan kuvitella mun hämmästystä aamulla kun se tosiaan toimi :D Nyt kun meikkaaminen on jäänyt multa pois ripsien laitatuksen ja hyvän ihon vuoksi, on ihana huomata että myös hiustenlaitto onnistuu vaivattomasti.


Tähän tarvittiin vain hiuspanta, sopivan kostea tukka, illasta 3 minuuttia ja hyvät yöunet. Jos kiinnostusta vain löytyy niin teen teillekkin nopean ja helpon ohjeen näiden kiharoiden tekemiseen. Uskomatonta myös se, kuinka nykyään mulla pysyy tietynlaiset kiharat myös vähän kosteammalla ilmalla kun ennen kaikki mahdolliset lässähti heti kun astui ovesta pihalle. Onko muilla tätä ongelmaa ja miten saatte sitä hoidettua esim. onko jotakin hiustenhoito tuotteita mitkä auttavat pitämään kiharat ?

Tämänkin postauksen kirjoittaminen meni niin myöhäiseksi että nyt vain viimeistä juhannusyötä kohti toivottaen teille ihanaa viikonloppua ! 


6 kommenttia:

 1. eikä! vähänkö ihanat kiharat! :) miten sait tehtyä tollaset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti sulle :-) teen alkuviikosta postausta erikseen näiden kiharoiden tekemisestä eli silloin pääsen selittämään tämän helpon taktiikan paremmin ;-)

   Poista
 2. Hei tällasista ihmekiharoista postausta todellakin blogiin<3 Oot aivan hurmaava näky :-*
  Ihanaa juhannusta sulle, vaikka vähän myöhässä ;-)<3 Pian nähään, pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mikä kommentti, kiiitos <3 pian tosiaan nähään ;-)

   Poista
 3. VAU ihanat kiharat!! <3

  VastaaPoista