28. toukokuuta 2014

MOTHS OF PHONE (3)

Huhtikuun lopussa unohdin kokonaan nämä postaukset ja nyt on jo toukokuukin melkein mennyt. Nämä kun ovat olleet todella suosittuja postauksia niin miksi näitä ei jatkaisi ;-) tässä on siis kuvia nyt kahden kuukauden ajalta, mitä instagramissa @emiliasdiaryy olen julkaissut.

1. Hiukset juuri värjättyinä... ei ole muuten tummat enää, kiitos auringon ! 2. Sunny morning <3 3. pääsiäiskarkit joita en edes syönyt :D 4. ihanan päivän kuvailuja.

1. Englannin kielisten sisustuskirjojen selailua, en saa noista oikein mitään inpiraatiota, koska niissä tyyli on liian vanhaa ja rähjäistä mutta niissä on vain sitä jotain. 2. Ensimmäisiä lämpöisiä päiviä. 3. Oltiin huhtikuussa eräässä sijaisperhe valmennuksessa kertomassa sijaisperheen toiminnasta ja saatiin siitä pienet kiitokset ;-) 4. "Äiti" taas hemmottelee poikaa :D

1. Hyvän treenin jälkeen on helppo hymyillä. 2. Viimeinen ilta kun istuin tekemässä koulutehtäviä, ei ole ikävä ! 3. Kuvaa ottaessa oli 17 päivää, nyt on enää 2 päivää valmistujaisiin..... 4. Sunnuntai aamut on parhautta.

1. Eilinen rentoilu hetki. 2. Vappu parhaassa seurassa <3 toi siideri on muuten yks parhaita mitä oon juonut, suosittelen ! 3. Töissä minä taas. 4. Töissä ihana maksimekko päällä, takaisin kiitos nuo ihanat kelit !

1. Loman aloitusta. 2. "hopee ei oo häpee" ! Skumppaa hienon mitallin saavuttaneiden leijonien kunniaksi <3 mahtavaa pojat ! 3. Niin kesäistä. 4. Oltiin pitkään aikaan kunnolla ulkona kuvailemassa.

1. Lopputyön tehneenä voi hetken ottaa omaa aikaa. 2. Lauantaina oli ihana ilma olla töissä ulkona. 3. Oih, voisin kotiuttaa nuo kaikki ihanuudet. 4. Terassikelit ja lukemista. 

Mun piti julkaista teille tänään ikean reissun saalista, koska tätä tän hetkistä tunnetta ei voi kuvailla kuin materialismi onneksi ;-) huomenna uusi yritys !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti