13. toukokuuta 2014

1. LATEST BUY

Heh, mun viimeisimmät ostokset ovat oikeasti ruokakaupasta ostetut jääkaapin täydennykset mutta toivottavasti ette nyt hirveästi pety kun en niitä kuvannut ;-) sitä ennen ostin kutsuja varten korttipohjia enkä kuvannut niitäkään... päätin korvata nämä näyttämällä teille vilautuksen mun asusta juhlia varten. 

Tuo niin virallinen merkonomin lakki saapui postiin tänään ja kävinkin sen heti noutamassa. Tuntuupa nyt niin todelliselta tuo valmistuminen... Mekon tilasin Nelly.com:ilta n. viikko sitten enkä ole katunut hetkeäkään sen saavuttua, että valitsin juuri tuon, yli ihana ja juuri täydellinen <3

Onko siellä muita valmistuvia ? Ylioppilaita vai ammattiin valmistuvia ?


4 kommenttia:

 1. Täällä yksi tuleva ylioppilas joka ei ole vielä löytänyt mekkoa! Eikä lakkiakaan ole ostettu.. :/ voisitko laittaa linkin mekkoosi, näyttää aivan ihanalle ja tuollaista pitsiunelmaa olen itsekin valmistujaismekokseni kaavaillut.. :)
  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih yleensä silloin kun sitä vähiten odottaa niin sen mekon löytää juuri silloin, näin mulle kävi ;-)
   Mekko löytyy alta linkistä ja sanon heti tässä, että ei todellakaan ole noin "tyrkky" mitä malli antaa olettaa. Ihan tavallinen mekko juuri sopivalla kaulaaukolla, ei siis liian avonainen :-) ja mikä parasta, juuri sellainen pitsiunelma kuin mitä minäkin halusin !

   http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/john-zack-911/l-s-lace-dress-nelly-exclusive-911192-2350/

   Poista
 2. Täällä toinen tuleva ylioppilas! :) Vielä pitää jännätä perjantaihin asti millaiset tulokset YTL:stä tulee, ei malttaisi enää odottaa!

  Voi miten kaunis mekko! Onnea tulevalle merkonomille!<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppuun saakka pitää olla pieni jännitys päällä, hyvät tulokset sieltä tulee ;-) Kiitos Annukka ja onnea myös tulevalle ylioppilalle <3

   Poista