10. huhtikuuta 2014

UUSI SISÄLTÖ, VAIHDOIT MYÖS NIMEN

Hei kaikki ihanat siellä ♥ Kuten blogiin kurkistaessa huomaattekin, on emilia's diary:n tilalle tupsahtanut jotakin aivan uutta ja ihmeellistä. Tämä muutos on ollut jo muutaman päivän, mutta nyt vasta pääsin asiasta teille kertomaan. Jotta kukaan ei pääse heti kirjoittamaan kärkkäistä kommenttia nimen vaihdosta, perustelen lyhyesti valintaani ja sitä mistä uusi nimi oikein kertoo.

Kun blogi pyöritti nimeä emilia's diary, se todella oli sitä. Kerroin paljon muiden asioiden ohella myös itsestäni, mikä sopi blogin nimeen ja teemaan oikein hyvin. Kun bloggaamista on kerinnyt kertymään nyt hetki lisää, olen huomannut, että en kerro enää itsestäni. En halua. Haluan kertoa sitä kaikkea muuta. Mitä se sitten on ?Blogi on mulle tärkeä paikka. Paikka, jonne saan tulla arkea pakoon. Olen pyrkinyt jo pitkään siihen, että jos omassa elämässäni sattuu jotakin se ei vaikuttaisi blogiin mitenkään. Kun lukijoita on tullut yhä useampi lisää ja toivottavasti vielä tuleekin ja kun sivukatselut ovat nousseet hurjasti haluan säilyttää jotakin yksityisenä.Haluan kirjoittaa jatkossa asioista, jotka ovat minulle tärkeitä ja joista voisin jakaa muillekkin inspiraatiota. Tälläisiä ovat esimerkiksi jo blogissa olevat sisustaminen ja kauneus. Haluan alkaa kirjoittamaan myös urheilusta, muodista, ehkä hieman ruuasta ja leivonnasta ja ennen kaikkea myös muustakin sisustamisesta kuin vain minun huoneesta :D tulette varmasti kesään mennessä huomaamaan näitä muutoksia, toivottavasti vain koko ajan parempaan suuntaan.Viimeisenä tietysti kerron blogin uudesta nimestä joka kuuluu siis something different. Päätös nimen muuttamisesta tuli jo monia kuukausia sitten kun halu saada nimi pois vastaamasta minun omaa nimeäni kasvoi jo valtavan suureksi. Pitkään olen pyöritellyt monia nimiä, jotka minusta kuvaavat parhaiten blogia juuri nyt ja vihdoin sain tehtyä päätöksen siitä. Blogini on jotakin erilaista. En muuta ainakaan toistaiseksi blogin osoitetta, sillä siitä koitui viimeksikin todella isoja hankaluuksia ja suurin osa joutui monien mutkien kautta liittymään uudestaan lukijaksi. En halua sitä ihan vielä kokea.

Facebookkiin sekä instagramiin vaihdan nimet piakkoin. Instaan täytyisi vain keksiä jokin hyvä ja ytimekäs nimi, se on vielä pohdinnassa. Blogin bannerikin tulee varmasti kuluvan kevään aikana vaihtumaan takaisin kuvalliseen, täytyy vain haalia kuvia sitä varten.

Tämä neiti täällä toivoo sydämensä pohjasta, että vanhatkin lukijat pysyvät mukana nimen muutoksesta huolimatta. Olette kaikki mulle todella tärkeitä ♥ 

(kuvat we heart it )

FACEBOOKISSA || INSTAGRAMISSA

4 kommenttia:

 1. innolla odotan uusia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla noora, kiva kuulla positiivisia sanoja tästä muutoksesta :-)

   Poista
 2. Sulle on haaste :) http://vivereinmomento.blogspot.fi/2014/04/if-you-really-know-everything-about-me.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma, teen taas heti kun aika löytyy tuohon :-)

   Poista