13. huhtikuuta 2014

SUNNUNTAI HALUAA ARPOA


Näin kuumetokkuraisena oli ilo huomata kuinka minä ja sunnuntai olimme yhtä mieltä siitä, että nyt olisi aika arpoa se kevään viimeinen panta ja ilahduttaa jälleen kerran joku teistä ihanista lukijoista. Olette olleet niin ansiokkaasti mukana uudistuksista huolimatta, että en voi kun kiittää teitä suuresti ja lähettää jokaiselle iiison virtuaalihalauksen ♥ Sain myös kutsun lauantaina olleeseen Blogger's Inspiration Day:hin, mutta en töiden vuoksi sinne päässyt. Olisi ollut ihana nähdä teistäkin osaa, mutta ensi vuonna sitten eikös niin ? ;-)


Mutta palataampas takaisin arvontaan. Tuttuun tapaan jättämällä tämän postauksen kommenttipoksiin oman sähköpostiosoitteesi olet mukana tavoittelemassa pantaa. Sunnuntain kanssa kuitenkin ajattelimme, että mikäli vaivaudut kirjoittamaan muutamalla sanalla miksi olet päätynyt lukemaan juuri minun blogiani saat tuplattua arpaonnesi. Mahdollisuus siis kahteen (2) arpaan. 

Panta on tehty vaaleanruskeasta ja keskiosa on musta. Valotukset saattavat hieman hämätä, joten siksi varmistan asian teille.

Osallistua voitte tiistaihin klo 09.00 saakka. Kaikille oikein hyvää arpaonnea ♥

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJA ON ARVOTTU. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISESTA !


BLOGI FACEBOOKISSA || BLOGI INSTAGRAMISSA

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi kun säkin olisit päässyt eilen inspiration dayhyn, siellä oli aivan mahtavaa :-) Ens vuonna mennään sit yhdessä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisin niin halunnut mutta mutta... Todellakin mennää ens vuonna yhessä <3

   Poista
 2. Luen blogiasi, ninkuin tiedät ;) Nää panta-arvonnat on ihania :3
  Sun blogi on yks mun lemppareista ja sun postaukset piristää aina niin mukavasti päivää!
  minnamarikaa ät hotmail . fi

  VastaaPoista
 3. Oiiiii mä' niin haluan tän! <3
  rosa.leino@elisanet.fi
  ja päädyin lukemaan blogiasi koska tästä saa kivaa inspiraatiota elämään :)

  VastaaPoista
 4. Voih, en enään tarkkaan muista mitä kautta päädyin blogiisi, mutta voisin kuvitella, että jonkun toisen blogin kautta :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista