3. huhtikuuta 2014

KEVÄT TORSTAIN VALKOINEN


Tänään on torstai, ensimmäinen päivä moneen viikkoon, että edes muistan mikä päivä tänään on :D nyt kun päivät menevät kotosalla, ei ole niin väliä onko maanantai vai perjantai. Keskiviikkona päätin viettää ihan aidon vapaa päivän ilman koulutehtäviä ja keskittää ajatukset ihan toisaalle. Kuka olisikaan arvannut, että se aihe on sisustaminen...

Huone on nyt päivitetty kevättä varten, nyt vain odotellaan, että se puuttuva huonekalu saapuisi, jotta kaikki olisi valmista. Musta on äärimmäisen kiva saada tuo nojatuoli heti ikkunan viereen, sillä tuossa kun kuitenkin aherretaan koulukirjojen äärellä, on kiva kun valoakin löytyy enemmän.


Tarkkasilmäisimmät huomaavat, että joitakin asioita puuttuu mutta ei ne oikeasti puutu. Vaaterekki on edelleen olemassa, se löytyy tuosta heti nojatuolin vierestä, mutta ovelana jätin sen kuvaamatta koska sen päivittäminen keväiseksi on kesken. Televisio taas puolestaan löytyy tuolta sängyn vierestä kulmasta.

Kuvat eivät näytä totuutta siitä, että ei... ei tämä huone ole kunnossa :D kuvaamatta jäänyt nurkka on kaaos; televisio kahden arkun päällä, ne esittävät väliaikaista tv tasoa. Lattialla lojuu koruteline, pari lamppua, muutama koristekirjain, kello nojaa seinää vasten ja... huoh, koskahan sitä olisi tavarat niille kuuluvilla paikoilla?

Oon ite todella tyytyväinen tähän nyt. Päivitän paremmat kuvat kun huone on oikeasti kunnossa. Toivotaan, että pian, mutta en lupaa mitään. Tänään olisi tarkoitus päästä ulos kuvailemaan, katsotaan saadaanko blogiin mitään. Kahvikupin ääreltä toivotan teille ihanaa keväistä torstaita ♥EMILIA'S DIARY INSTAGRAMISSA @emiliasdiaryy || EMILIA'S DIARY FACEBOOKISSA

10 kommenttia:

 1. Ihana ihana ihana huone<3 Ja ai että miten muhkea tuo peitto!!
  Ei niitä pieniä epäkohtia kuulukkaan jakaa, näkisit mun eteisen ja vaatekomeron ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 heh juu ei niitä virheitä tarvii näyttää, ei kukaan kestäis kattoa niitä ;-)

   Poista
 2. Emilias Room Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kuka käski lukee jos ei kiinnosta? :D

   Poista
 3. Vau, tosi kaunista! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä! Juuri tuollaisilla tavaroilla ja väreillä haluaisin sisustaa oman kotini. :)

  Sain avattua uuden blogin, joten jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa: http://aannukka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa oot palannut takaisin maisemiin ja kiitos ihanasta kommentista, tervetuloa takaisin bloggailun pariin ;-)

   Poista