18. huhtikuuta 2014

HAPPY EASTER & MARKETS


 Hyvää pääsiäistä teille sinne ruudun toiselle puolelle ♥ mitenkäs teidän pitkäperjantai on mennyt ? Me nukuttiin vähän myöhempään, valvoin reippaasti yli 4 viime yönä, mutta kummasti sitä vain sai ittensä ylös 10 aikaan ja kohti uutta päivää. Ajeltiin päivällä viemässä pääsiäiskukat mummin haudalle, loppu päivä onkin mennyt lapsien kanssa. Illalla haettiin vielä "terveellinen" iltapala eli heseruokaa ja kohta saunan lämpöön. 


Tää ihanan pirteä pääsiäinen toi mukanaan monia uusia postaus aiheita. Listasin niitä jonkunlaisen kokoelman ja sieltä löytyy mm. muutamia asujuttuja että liikunta painotteisia eli katsotaan mitä saadaankaan tänne teille näkyviin kuluvien viikkojen aikana. Tekis mieli hehkuttaa myös loppu postaus siitä, miten paljon mä saan uusia ideoita teidän muiden blogeista ja sieltä tulevista jutuista, mutta ehkä te tulette näkemään niitäkin täällä kevään aikana :-)

Ihanan piristävää oli tulla teille taas kirjoitteleen pitkästä aikaa. Mulla alkaa työt myös toisessa työpaikassa tiistaina mistä oon enemmän kuin onnellinen tällä hetkellä, saapahan päiviin muutakin tekemistä kuin vain kotona oloa. Kyllä tää kevät on vaan niin ihanaa aikaa !


Huomenna järjestetään pääsiäismarkkinat puodilla Oriveden vanhalla asemalla (asematie 15) klo 10-17. Meidän lisäksi mukana on myös käsityöyritys Ei-Ni Tuote, lapsille järjestetään ilmaista poniajelua klo 12-14 sekä koko tapahtuman ajan paistetaan niin makkaraa kuin lättyjäkin. Mikäli huomiselle ei ole muuta tekemistä, tiedätte minne kannattaa suunnata. Jos satutte paikanpäälle niin tulkaahan moikkailemaan :-)


BLOGI FACEBOOKISSA || BLOGI INSTAGRAMISSA

2 kommenttia: