6. maaliskuuta 2014

SALAPERÄISET KEVÄT VÄRIT


Onko teistä kukaan koskaan kuullut tai peräti nähnyt Ze-Ze merkkistä vaatetta ? Itse en ollut koskaan aikaisemmin edes tiennyt kyseistä vaatemerkkiä ja iloisena yllätyksenä sain muutama viikko sitten tutustua näihin, ensin verkkokauppaa tutkien ja lopulta myös aivan käsien ulottuvilla.

Tiistaina saapui suuri laatikko jonka avatessa sieltä huokui värikäs kokonaisuus kevättä. En voinut uskoa todeksi tätä koko väriloistoa, kun yksi kerrallaan nostelin toinen toistaan upeampia vaatekappaleita. Tuosta isosta kasasta nappasin itselleni mielettömän upean väripaketin käyttöön.


Tulette aivan varmasti vielä kuluvan kevään, mutta viimeistään kesän aikana saamaan jopa ehkä tarpeeksenne kuvista, joissa nämä vilkkuvat ;-) Näitä katsellessa ei voi muuta kuin odottaa kevään kirivän nopeasti, jotta saadaan se kunnon kesä tänne.

Paljastan teille huomenna jotakin, jota täällä on ainakin odotettu jo kovasti. Yllä olevissa kuvissa näkyvä merkki liittyy asiaan todella vahvasti. En malta edes odottaa.

Tykkäättekö te muuten käyttää vaatteissa värejä ? Mitkä ovat teidän suosikkeja ?EMILIA'S DIARY FACEBOOKISSA || EMILIA'S DIARY INSTAGRAMISSA

6 kommenttia:

 1. Käytän harvakseltaan värejä itse, mutta vaaleanpunainen, oranssi, punainen, sininen, vihreä.. Periaatteessa kaikki ns "perusvärit" ja niiden välivärit, ja tykkään käyttää koulussa opittua värijuttua jonka nimeä en satu muistamaan. :D

  Hyvää kevättä! ~Prinssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihania värejä sulla :-) Mä kans oon paljon hyödyntänyt niitä koulussa opittuja värioppeja ja siitä jos mistä on ollut hyötyä ! Ihanaa kevättä myös sulle :-)

   Poista
 2. Voi että miten ihania värejä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin, tykkään ihan hirveesti ;-)

   Poista
 3. Ihastuttavia värejä! <3 Harmi, kun osaan käyttää itse niitä niin vähän. Nyt ajattelin tulevan kevään ja kesän kunniaksi täydentää vaatekaappiani pirtsakoilla värillisillä vaatteilla ja asusteilla:) Joku värikäs kevät takki vois olla aika kova sana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos paljon :-) mä ite tosiaan olin vielä muutama vuosi sitten huono käyttämään värejä ja perus musta ja valkonen oli niin in, nyt onneks oppinut värejä käyttää ja on mielikin paljon virkeempi kun ei oo niin synkkiä asuja ;-)

   Poista