13. maaliskuuta 2014

MONTHS OF PHONE

Koska kamera napattiin aamulla parempiin käsiin tämän päivän ajaksi ja koska haluan tulla moikkailemaan teitäkin, päätin tyhjentää puhelimen muistia myös teille. Kuvat ovat kaikki tuolta instgramin puolelta, sillä puhelimen kaikki kuvat menevät sinne. Pääsevät myös ne ei instagramissa olevatkin näkemään, että mitä sinne päivittelen.

1. Tän päivän ihana kevät ilma. I love the sun <3 2. Aamulla lähdössä töihin, uusi kirkkaanpunainen paita pääsi ylle. 3. Naistenpäivänä lähdössä kohti Seinäjokea. 4. Uusin Cosmo ja karkit, tää yhdistelmä ei oo paras mahdollinen juuri ennen salille lähtöä :'D

1. Naistenpäivä toivotukset niin IG:ssä kuin FB:ssäkin. 2. Sain haasteen kuvata, mitä teen juuri nyt... aloin siirtään kuvia uusista vaatteista. 3. Tuo pöytä on vain edelleen niin upea ja ihana yhtä aikaa ! 4. Yks aamu oli myös lunta kun lähdin töihin... toivotaan että ei tule takaisin.

1. Flunssan taltuttamista hiihtolomalla. 2. Oksutauti selätetty. 3. Luovuin pidennyksistä... siksi aikaa että ne saatiin leikattua. Ne on taas käytössä :D 4. Huone sillon joskus.

1. Vaihteeks oli taas migreeni päivä, ei onneks huomannut. 2. Junassa ystävänpäivänä menossa kohti kotia ja bongasin myös tuttuja. 3. Silloin eräänä päivänä oli arvonta. 4. Meidän Sulo !

1. Saturday morning. 2. Huone myöskin sillon joskus, tätä nurkkausta on useesti ikävä.. niin ihana ! 3. Tää treeni ohjelma alkoi vasta sunnuntaina, tänään menossa Day 5 ja hyvin edistyy, huomaa kuinka jaksaa jo nyt ihan 100%:sesti enemmän kun ekana päivänä. 4. Olin sillon joskus taas kipeenä.

Haluatteko te, että tekisin kollaaseja viikon instagram kuvista myös tänne blogiin aina kerran viikossa ? Tätä oli tosi erilaista tehdä, toivottavasti tykkäsitte.EMILIA'S DIARY FACEBOOKISSA || EMILIA'S DIARY INSTAGRAMISSA

2 kommenttia:

  1. woow oot muuttunu ulkonäöllisesti tosi paljon silleen parempaan suuntaan x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow kiitos kovasti, piristipä mieltä kovasti :-)

      Poista