21. maaliskuuta 2014

KEVÄÄN KAIPAUS


Näin keväällä alkaa monet erilaiset tunteet nousta pintaan. Suurin tunne on kuitenkin se kaipaus. Hiljaa hamuilee lähemmäksi se päivä, jolloin mummin poislähdöstä on 4 vuotta eikä ikävä helpota millään, eihän sen edes kuulu. Mummihan oli kaikki kaikessa, mun esikuva monissa asioissa. Samalla mielessä pyörii papan nopea poismeno, ensimmäinen kesä ilman pappaa.


Joskus tirautan kyyneleet sille kaipuulle, että mummi oli rippijuhlissa mutta en saa häntä näkemään kun esikoislapsi valmistuu. Nyt myös samat kyyneleet ovat papalle, hänkään ei tule. En halua ikuisuutta surra siitä, että rakkaat isovanhemmat ovat poissa. Haluan alkaa muistamaan ne ihanat asiat kun he vielä olivat täällä.


Nyt kevät auringon tullessa esiin synkkien lumipilvien takaa, huomaan vilkuilevani pilvetöntä sinistä taivasta ja hymyileväni. Kyllä he ovat siellä. Ja vaikka he eivät tule paikanpäälle valmistujaisiin, ovat he siellä kuitenkin mukana. He ovat mukana joka päivä.

Minkälaisia ajatuksia kevät herättää teissä ? Tuleeko muistoja mieleen vai onko kevät vain kevät ilman mitään erikoista ?
EMILIA'S DIARY INSTAGRAMISSA @emiliasdiaryy || EMILIA'S DIARY FACEBOOKISSA


10 kommenttia:

 1. Voimia sulle <3. Rakkaan ihmisen menettäminen on kamalaa, nyt on noin vuosi siitä kun isomummoni nukkui pois, kesällä on mun rippijuhlat ja harmittaa ettei mummo ole siellä, silti tieto siitä että hän olisi minusta ylpeä auttaa <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle paljon <3 läheisen menettäminen on yks kamalimmista asioista mitä voi olla, silti me jaksetaan eteenpäin ja tiedetään että ne siellä pilvenreunalla tukee ja kannustaa meitä edelleen !

   Voimia sulle myös kovasti, tiedän mitä tunnet nyt <3

   Poista
 2. Rakkaan ihmisen poismeno on aina ihan hurjan rankkaa .. :-/ Iso voimahalaus<3
  Uskon kuitenkin siihen, että tuolta taivaasta ne näkee kaiken :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos ihana <3 sait mut herkistyyn tällä sun kommentilla ! Mä uskon kans tuohon, kyllä ne näkee :-)

   Poista
 3. Mulla on jotenki aina ollu vaan tosi hyvä fiilis keväästä, jotenki keväällä tulee inspiraatioo tehä kaikkee, etenki syyä terveellisemmin ja liikkuu enemmän :-) Tätä tekstii lukiessa tajusin vaa sen, että eihän mun ukki olekaa mukana mun rippijuhlissa, ja ateistina ajatus ukista taivaassa ei tuo paljoo lohtua. Aattelen kuitenkii aina vaa niitä hetkiä kun ukki oli vielä terve ja täällä mun kanssa, se helpottaa ihan tosissaa :-) Voimia sulle, ota keväästä irti se lohtu minkä se tuo, kevättähän kutsutaan uudeks aluks, ajatus tosta ainakin pitää mut iloisena ja jaksaa mennä eteenpäin kesää kohti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihastuttava kommentti, kiitos sulle ihana <3 otetaan yhdessä ilo irti keväästä, muistellaan ilolla poismenneitä ja samalla nautitaan elämästä :-) voimia paljon myös sulle !

   Poista
 4. Mullakin kevät tuo sellaista toivoa aina esiin. Tänä syksynä menetin rakkaan mummuni, mikä ei ollut kyllä helppoa. Ymmärrän miltä se tuntuu, hirveä ikävä. Jaksamisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, jaksamisia myös sulle sinne ! Oman läheisen menettäminen on aina raskasta, mutta me selvitään positiivisella asenteella. Halit sinne :-)

   Poista