31. maaliskuuta 2014

ILOA BLOGIIN, NÄKYYHÄN SE?


Aurinkoista viikonaloitusta kaikille. Toivottavasti teillä on viikko alkanut yhtä hyvin kuin minulla. Aamulla sai vapaa päivän kunniaksi köllötellä sängyssä pidempään eikä tarvinnut pompata kiireellä ylös kun herätyskello soitti. Tälläisiä aamu herätyksiä onkin ollut kova ikävä.

Nyt näin kevään tullen on alkanut innostus vähän kaikkea kohtaan kasvamaan. Koko talven on tullut valokuvailtua pimeässä kodissa sisällä kun ei uloskaan ole kylmällä ilmalla hirveesti mieli tehnyt, koko talven ajan blogia on tehnyt mieli laiminlyödä sillä kuvattavat kohteet ovat tuntuneet olevan aika vähissä. Vaikka talvi oli ihanaa aikaa lumettomista päivistä huolimatta, olen todella kiitollinen ja onnellinen, että kevät on vihdoin täällä. 


Nyt kun aurinko paistaa ja ulkona on lämpöisempiä ilmoja kiinnostus lähteä kuvailemaan ulos päivien asuja ja muuta mukavaa kasvaa myös koko ajan... vielä kun saisi sen oman hovikuvaajansa herätettyä talviunilta takaisin blogin pariin ;-)

 Huomaan olevani pirteämpi kuin moniin kuukausiin eikä lopputyön tekeminenkään tunnu pakkotyöltä. Blogi tuntuu heräävän uudestaan henkiin. Hehkun onnellisuutta, itsevarmuutta, rohkeutta, uskallusta, intoa ja tarmoa päivästä toiseen. Haluan päästä toteuttamaan uusia kuvausjuttuja, hankkimaan uusia kuvaustarvikkeita, päästä muokkaamaan kuvia ja jakamaan (toivottavasti) positiivistä ja energistä fiilistä myös teille :-) panostan pitkästä aikaa kaikkeen täysillä ja toivon sen näkyvän myös teille. Oon äärimmäisen kiitollinen teille jokaiselle lukijalle siellä ruudun toisella puolella ja valmiiksi jo hymyilen niille teidän ihanille kommenteille joita jaksatte mun päivien iloksi laitella. ISO KIITOS ! 

Nyt lounasta ja kahvikuppi kouraan ja takaisin lopputyön äärelle. Ihan mahtavan energistä viikkoa teille, nautitaan keväästä ♥EMILIA'S DIARY INSTAGRAMISSA @emiliasdiaryy || EMILIA'S DIARY FACEBOOKISSA

4 kommenttia:

 1. Mukavaa kuulla, että kevät tuo sullekin uusia jaksamisen tuulia<3
  Muakin piristää ihan hulluna tuo aurinko ja se kun valoa riittää paljon pidemmälle iltaan :-)
  Tuu joku päivä mulle kylään, mennään kävelylenkille ja juorutaan teekuppien ääressä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo aurinko ja valoisat päivät ovat vain niin energian lähteitä, että ei ihme että ollaan pirteämpiä ja jaksetaan paremmin :-) Voisin tässä joku vklp ottaa suunnaksi sun ihanan kodin ja tulla juoruilemaan, ollaan yhteydessä !

   Poista
 2. Vähä monipuolisemmat kuvat vois olla kivat :D monta kuvaa lehdestä ja kahvikupista ei oo kauheen kiinnostavaa :/ älä ota pahalla. Halusin vain kommentoida rakentavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en ota pahalla :-) kiitos mielipiteestä, täytyy muistaa jatkossa !

   Poista