21. helmikuuta 2014

WHITE FRIDAY


No okei okei, on tämä järjestys ollut jo paljon kauemmin kuin mitä otsikko antaa olettaa ;-) Vasta näin perjantain kunniaksi halusin tulla jakamaan teille jälleen kerran jotakin valkoista, vanhaa ja uutta. Jotain uutta on tapahtunut myös mun hiuksille, josta vähän ärsyttävästi jo vinkkasinkin blogin facebook sivuilla, mutta niistä lisää myöhemmin.


Jotta tämä ainainen vaatehuoneesta haaveilija olisi hetken tyytyväinen elämään ilman sitä, sain luotua jotain muuta. Kun tarkoitus oli saada tiivistettyä oleskelu aluetta, sain kätevästi vaaterekin sekä peilin kulmaan tekemään tilasta upean. Niin ja vaikka tuota isoa mustaa televisioksi kutsuttua kapistusta ei kuvissa vilkukkaan, se löytyy edelleen tuosta arkkujen vierestä.

Mitäs te lukijat siellä ootte mieltä tästä ainaisesta sisustamisesta? Onko teillä samaa vikaa vai tyydyttekö yhteen järjestykseen?
EMILIA'S DIARY FACEBOOKISSA || EMILIA'S DIARY ON INSTAGRAMISSA

8 kommenttia:

 1. Vitsit kuinka tuo koristevaloketju näyttää kivalta tuossa peilin ympärillä! Tuo ihanaa tunnelmavalaistusta koko huoneeseen :) Muutenkin todella ihana sisustus, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista :-) tykkään noista valoista kaikista eniten juuri tuossa peilin ympärillä ja ne antaa kivasti valoa myös meikatessa !

   Poista
 2. Kääks, niin ihania kuvia! :-) Mäkin oon haaveillut vaaterekistä, mutta saa nähdä .. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos :-) hih, nooh tiedä vaikka joku päivä oliskin ;-)

   Poista
 3. aivan ihana sisustus! :)

  http://www.by-mmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria, mä tykkään ite kans kovasti :-)

   Poista