18. helmikuuta 2014

RELAXING TUESDAY

Oi miten sain heti uutta motivaatiota tätä blogia kohden, kun sain kunnolla avautua eilisessä postauksessa. On oikein ihana huomata kuinka te autatte mua, kiitos kaikille siitä ♥ Aijon hieman muokata blogin ulkoasua tässä tulevien päivien aikana, että tästä se lähtee.


Nyt kun pikku hiljaa alkaa saamaan kalenteriin merkittyä päivät milloin teen lopputyötä ja milloin muita tehtäviä, huomaan, että kyllä sitä aikaa alkaa pikku hiljaa löytyä myös sille urheilullekkin. Rankka kuukausi kyllä tulossa, mutta se palkitaan toukokuussa kun saan todistuksen käteen ja lakin päähän.


Tää ilta pyhitettiin koko hyvällä omallatunnolla blogille, nautittiin lämmintä juotavaa noista ihanista Ikean mukeista, luettu cosmoa samalla kun pojat pelas vieressä änäriä ja kulutettu uus nojatuoli ihan puhki :D Oon selaillut myös lempi blogeja tässä illalla ja hakenut niistä ideoita tuleviin postauksiin. Hassua tehdä tällästä tavallista kuulumispostausta, mutta vaihtelu virkistää kummasti. Kyllä tää tästä, teidän ansiosta ;-)


EMILIA'S DIARY FACEBOOKISSA || EMILIA'S DIARY INSTAGRAMISSA

4 kommenttia:

 1. Hihii, kiva kuulla, että motivaatio nousee pikkuhiljaa ;-) Ihana oot<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin nousee ku on sun kaltasia lukijoita ;-) kiitos ihanuus <3

   Poista
 2. Näytät noissa kuvissa ihan mun lapsuudenkaverilta haha! Oot kyllä tosi kaunis :-) Toi viltti on jotain niin ihanaa!! Meilläki äiti on ihan hurahtanu tähtikuvioon, kaikenmaailman tähtiprintillä varustetut aulamatot, koristetyynyt, pussilakanat, viltit ynnä muut valtaa meiän kotia ja kohta aulastaki yks seinä on tähtitapetin peitossa! Mutta on toi vaa niin ihana, siihen ei meinaa kyllästyä sitten millää :-D Stressailen tota samaa, että kuntoilulle ei meinaa jäädä aikaa, mutta jotenki se tuppaa aina menemää ykköseks vaikka mun pitäis ehkä hoitaa koulujuttuja vähän tunnollisemmin.. Ihailen tätä kuinka elämänmyönteinen sun blogi aina on, kuinka suoraa puhut täällä ja kuinka aito fiilis tästä välittyy! Ihan huippubloggaaja olet :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua Rosa, niin iso kiitos sun kommentista ja noista sanoista <3 Menin ihan sanattomaksi ! Tosiaan tuo tähtikuvio ei kyllä häviä mihinkään, meilläkin se on kulkenut mun lapsuudesta saakka jossakin muodossa mukana :D ei siihen vain kyllästy !

   Kyllä sitä stressataan nyt keväällä kaikki, mutta onneks pian se helpottaa ja saadaan nauttia keväästä ja tulevasta kesästä. Joskus mäkin huomaan tekeväni jotain muuta kuin tehtäviä, mutta viime ajat on kyllä visusti oltu nenä kiinni kirjassa :-) Tsemppiä sulle paljon kanssa nyt kevääseen !

   Poista