17. helmikuuta 2014

LUKIJAT, AUTTAKAA

Haluan hieman valaista teille mun tän hetken fiiliksiä ja ajatuksia niin blogista kuin yleisestikkin. Kirjoitan asiat lyhyesti ja ytimekkäästi, jotta mahdollisimman moni teistä jaksaa lukaista ne. Joka tunti, joka päivä, joka viikko on mielessä arjen keskellä myös tämä harrastus, joka käyttää nimeä blogi. Se paikka, johon minun pitäisi tulla rentoutumaan, nauttimaan, unohtamaan kiireet ja murheet. Paikka, jonka jätän syrjään kun aikaa ei enää riitä. 


Seuraavat kuukaudet ovat kiireisiä, en sentään juokse paikasta toiseen vaan jokainen ajatuksen ripe täytyy käyttää niin rästitehtävien kuin opinnäytetyön kirjoittamiseen. Aika tuntuu olevan koko ajan kortilla. Olen joutunut jo luopumaan kokonaan säännöllisestä liikunnasta tämän takia, salille ovet ovat olleet minun osaltani kiinni jo usean kuukauden. Työharjoittelu ei tunnu enää kivalta vaan työläältä ja "pakkopullalta", jonka toivoo loppuvan vaikka heti. 

Kun aamulla herään, haluaisin valokuvata, mutta "kappas, täytyykin lähteä töihin". Kun illalla tulen kotiin "kappas, koulukirjat odottavat, ai minua tarvitaankin lastenhoitoapuna..." Aikaa kuvaamiselle ei löydy, mikä onkin vienyt sen vähäisenkin kuvausinnon kokonaan. En enää tiedä mistä kirjoitan. En enää tiedä mitä kuvata


Suurin syy hiljaiseen blogin päivittämiseen näkyikin jo tummennettuna. Multa ei enää yksinkertaisesti tule mitään uutta kirjoitettavaa. Ei sitten yhtään mitään. Aina tulee sellanen " joo tosta mä teen " ja sitten tajuankin, että viimeset 5 postausta on ollut samasta aiheesta. 

Luulen, että stressi helpottaisi ja koulutehtävät eivät tuntuisi enää niin työläiltä, jos saisin tämän blogin herätettyä taas henkiin. Tällä kertaa en toivo mitään muuta kuin neuvoja, ideoita, aiheita mistä kirjoittaa ja mitä kuvata. Aiheita, joita voi kuvata pimeällä, sillä koko valoisan ajan olen työpaikalla. Te lukijat olette nyt se lisä happi, jolla saadaan puhallettua tämä taas uusille ulottuvuuksille.

Kaikesta huolimatta olen todella positiivinen, odotan innolla valmistumista, odotan kesää ja nautin jokaisesta päivästä, jopa tänään kävelin keskellä vesisadetta hymyillen. Näen asiat valoisina. Joihinkin asioihin vain tarvitsen nyt apua.EMILIA'S DIARY FACEBOOKISSA || EMILIA'S DIARY INSTAGRAMISSA

8 kommenttia:

 1. Esittele sun vaatekaappia?
  Tyhjennä sun puhelimen kuvagalleria?
  Katso muilta blogeilta vinkkejä millaisia postauksia tekisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä ideoista, näin kiireisen arjen keskellä ei keksi edes näitä yksinkertaisempia asioita :D kiitos !

   Poista
 2. Mielipide tekstit ois kivoja, ja tuote arvostelut kanssa. Määkin oon joutunut koulun takia karsimaan vapaa ajan kivoja juttuja pois koe viikko kun on menossa, ja vaikka kuinka lukee joutuu välillä arvosanoihin pettymään...
  Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, näitä voisi toteuttaa :-) Nyt tosiaan huomaa, että on kevät ja kaikilla kiire pukkaa päälle. Kyllä se tästä helpottaa. Tsemppiä myös sulle !

   Poista
 3. Eikäää, juuri kun mää oon löytänyt yhden uuden lemppari blogin! Mulla niitä kirjoittamisen aineksia sulle löytyy ;-) Tuo vaatekaapin ja lemppari vaatekappaleiden esittely ois tosi kiva! :-) Kerro sun harrastuksista, tee hius- tai meikkipostaus, kuvaile jonain vapaa päivänä "päivä kanssani" postaus, kerro sun tulevaisuuden haaveista, tee kysymyspostaus, kokoa vanhoja asukuvia ymsyms 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule nainen, kyllä näillä ideoilla saa paaaljon uutta postattavaa ;-) kiitos ihana sulle, nyt ei kun kirjoittamaan :-)

   Poista
 4. Videon voisit tehdä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin vaikka kuvaillakkin tässä piakkoin :-) kiitos ideasta !

   Poista