1. helmikuuta 2014

KESTÄVÄT 10 MINUUTIN KIHARATKaikki me tiedetään, miten viikonlopun laiskoilla minuuteilla aletaan toteuttaan kivoja kampauksia, jotka syntyvät muutamassa minuutissa. Harmi vain että arki aamuna sama kampaus ei onnistu vielä 15 minuutinkaan jälkeen ... yleensä hiukset harjaa auki ja pitkän yrittämisen jälkeen heittääkin ne vain ponnarille ja ei kun menoksi. Kuinka monelle käy näin? Nämä helpot ja nopeat kiharat saa aikaan suoristusraudalla.


Itse käytän vallan vain suoristusrautaa kiharien tekoon. Niillä syntyy nopeasti ja vaivattomasti kauniit ja kestävät kiharat myös meille, kellä ne eivät yleensä pysy. Ainoa miinus näissä kiharoissa, jotka kuvissa näkyvät on se että ne on kiharrettu yhdessä kerroksessa. Yleensä teen kolmessa, jolloin lopputulos on tuuheampi ja näyttävämpi. 

Aikaa minulla kuluu suoristuraudan päälle laittamisesta sinne loppu hiuslakkoihin n. 10-15 minuuttia. Kannattaa aina muistaa, että teet ne niin kuin itse parhaaksi näet ajasta riippumatta ;-)

Voin joskus tehdä kunnon kiharoilla kunnon ohjeen niiden tekoon, jos kiinnostusta löytyy?

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih kun vaan jaksais vielä vähän panostaa niin bueno ;-)

   Poista
 2. mä aattelin että täs postauksessa olis joku tutoriaali noihi, ainakii otsikko antaa niin ymmärtää :) mut ei haittaa jos oot tulevaisuudessa tekemässä jonku semmosen?
  kuinka vanha muute btw oot? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi mun pitikin tehdä jo nyt kunnon tutoriaalia mutta päätin vielä jättää sen että saan kunnolla kuvattua, on siis tulossa pian :-) ikää mulla on 18 vuotta !

   Poista
 3. Vitsi miten kivat tuli! :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi! Tulipas niistä ihanat :-)<3
  Sulla on kyllä ihan tajuttoman kauniit hiukset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kerran sulle ihanuus :') oon kans pikku hiljaa alkanut tykkäämään myös ihan omista hiuksista, että aina ei tarvitse olla pidennykset päässä :D

   Poista