2. helmikuuta 2014

JANUARY VIA IPHONE

Ajattelin alkaa joka kuukauden lopussa jakamaan teille kuvia instagramista, jotka ovat olleet kuukauden suosikit eli tykätyimmät kuvat. Näin myös ne ketkä eivät tuossa kuvapalvelussa ole näkevät edes jotakin kuvia, mitä sinne laitan. Tykkäättekö te näistä, haluatteko kenties jatkossakin nähdä näitä?


Laitoin kuvaa uudistuneesta huoneesta, silloin kun vielä sitä piti tehdä. Tuo järjestys näyttää todella kivalta ja kotoisalta, mutta ei sitä sitten ollutkaan...


Rentoa viikonlopun viettämistä koko mustassa asussa oli tykätyin kuva. Hurjaa miten hästägit vaikuttavat asiaan niin paljon.


Oon niin mukavuuden haluinen, että nämä illat ovat luksusta. 


Työn teon viimeiset tunnit oli käsillä eräs päivä. Kun on hiljasta kerkee näköjään kuvaileen :D


Oi oi... näitä aamupaloja kun jaksaisi / kerkeisi aamuisin tehdä olisi todella tarpeen ! Herkullinen aamupala ja kiireettömyys on luksusta.


Huone palautu normaaliksi, näin on hyvä. Tunnen tämän omakseni ja saan kaikki tavarat omille paikoilleen. En koe juuri nyt edes kaipaavani mitään muuta järjestystä kuin tämän.


Kävelin koululta kotiin odottamaan junaa eräänä päivänä, voi että mitkä maisemat tuolla ulkona talvella on. Mä niin rakastan talvee vaikka onkin kylmä :'D

4 kommenttia:

 1. nää ois kivoja! :)

  ♥ http://tsiigaatvoittajaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania! Ja oij nam toi aamupala <3 Kelpais mullekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jaksaiskin tehdä joka aamu tollasia, nam nam ;-)

   Poista