9. helmikuuta 2014

A LITTLE NEW WHITE DECOR


Niin hän se menee, että kun yksi tavara tulee lisää niin kaikki vaihtavat paikkaansa? Mietin pitkään että voisin haluta huoneeseen nojatuolin helpottamaan oleskelua ja noh, sainkin sellaisen. Pitkään mietin, että saisiko sen aseteltua siten, että edellistä järjestystä ei olisi tarvinnut vaihtaa, mutta ei se onnistunut. Toisaalta nyt olen tyytyväinen myös tähän nykyiseenkin mutta kuinka kauan? :D


Oon päättänyt jo, että ikkunaseinä maalataan hiihtoloman alussa. Käydään katsomassa värikarttoja tässä piakkoin. Tiedän jo suunnilleen minkä väriseksi, mutta näette sen sitten ;-) Nojatuolin eteen metsästän kuumeisesti Ektorp - rahia, joten jos joku tietää tai myy itse sellaista niin saa tulla vinkkaamaan mulle ! 


Mitä te tykkäätte muutoksesta? 
Nyt jatkan sunnuntaipäivän viettoa rennosti siivoten ja neuloen. Palataan pian arvonnan merkeissä.


EMILIA INSTAGRAMISSA
EMILIA FACEBOOKISSA

8 kommenttia:

 1. Ihana huone sulla ! Itekin tykkään vaaleista väresitä ja ootan sitä että meidän perheen uusi talo valmistuu ja päsen sisustamaan omaa huonetta :). Voisitko muuten joskus tehdä kuvapostauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ voi vitsit miten kiva juttu, parasta on tosiaan päästä sisustamaan ihan uutta :-) voisin tehdäkkin joskus sellaisen, kiitos ideasta !

   Poista
 2. ihana huone, jotenki niin sun tyylinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ♥ tämä on kyllä tosiaan juuri niin mua kun voi vain olla ;-)

   Poista
 3. Mä vaan niin rakastan sun huonetta<3 8) Ja ihana tuo "always kiss me goodnight"-kyltti! Onko se tuunattu itse? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus jälleen kerran ♥ juu se on ihan lauta maalattu ja painettu nuo kirjaimet. Alun perin se oli vanhempien makkarissa "sängynpäätynä" mutta kun muutettiin tänne niin se tuli mulle koristeeksi :-)

   Poista
 4. Vauuuu! Näyttää tosi ihanalta! Mäkin viihtyisin tuolla. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Milla, ihana kommentti :-)

   Poista