18. tammikuuta 2014

SATURDAY MORNING


Hei ihanaiset pitkästä aikaa ♥ Siitä on yli viikko aikaa kun viimeksi pidin kameraa kädessä saatika postailin teille. Jokainen päivä mielessä on ollut blogi ja ennen kaikkea te lukijat, halu kuvata ja laittaa päänsisällä olevia asioita tänne. Haluan kuvata aamulla mutta lähden töihin vielä silloin kun on pimeää, haluaisin kuvata töiden jälkeen mutta tulen kotiin kun on jo pimeää.


Ennen kaikkea olen kiitollinen siitä, että ette lähde heti kun pidän kiireiltäni taukoa. Ja muutama lukija on tullut mukaan myös hiljaiseloni aikana, mikä tuo heti lisää fiilistä ja intoa siitä, että ei kannata luovuttaa. Blogi on mulle harrastus ja todella todella tärkeä sellainen. Yritän vain aina muistaa että te tosilukijat kyllä odotatte ♥

Isona kiitoksena odottelustanne tartuin jo eilen yöllä kutimiin ja aloin tehdä neulepantaa, jonka pistän blogiin vielä tänä iltana. 

6 kommenttia:

 1. Kyllä sitä aikaa saa aina ottaa ittelle sillon kun siltä tuntuu ja välillä on lupa unohtaa blogi kokonaan! :-)
  kyllä me täällä sun postauksia ootetaan!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten ihana kommentti sulta, kiitos ♥ tälläiset kommentit saa mut aina huomaan miksi mä teen tätä :')

   Poista
 2. ihana banneri sulla ja tykästyin tähän blogiin myöskin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Julia, ihana kommentti :-)

   Poista
 3. Tuo pimeys kyllä vaikeuttaa bloggaajan elämää kovasti! :( Ihania kuvia olet silti ehtinyt napsimaan ja onneksi se kesäkin kohta tulee :)


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä kohti mennään ja kevät tuo mukanaan myös sen valon josta meille bloggaajille on paljon hyötyä ;-) kiitos kovasti Lotta ♥

   Poista