5. tammikuuta 2014

PIENIÄ HAAVEITA UNELMILLAIhanaa iltaa teille ihanille lukijoille ♥ Jotenkin lomalla sitä pitäisi olla vaikka mitä kertomista ja kamera koko ajan kädessä ja mennä tukkaputkella paikasta toiseen, mutta toista se on tällä bloggaajalla. Koti on ollut kyllä niin in tällä lomalla ja ajatuskin pitkälle reissulle lähtemisestä tekee olon epämukavaksi.

Facebook tykkääjät jo tiesivätkin eräästä pienestä hankkeesta, jota aletaan täällä pikku hiljaa toteuttamaan. Ja hankehan on minun oma huoneeni. Teen piakkoin kunnolla postausta siitä, mitä kaikkea tänne onkaan suunniteltu, mutta hieman valaisen asiaa.

Isommista tavaroista huoneeseen jää sänky ja televisio, tietysti myös tuota pientä tavaraa kuten peilit jäävät, mutta tarkoitus on esimerkiksi pöytätietokone ja koko pöytä laittaa pois. Tarkoitus on kiinnittää kattoon vaijeri, josta tulee verhojen avulla "väliseinä" ja sen taakse "vaatehuone". Kaikki vaatteet tulevat siis roikkumaan henkareilla tankoihin. Nykyiset vaatekaapit tullaan purkamaan jossakin vaiheessa ja koko huone muuttaa olemustaan. 


Olisitteko kiinnostuneita lukemaan enemmän tästä "remontista" erillisessä postauksessa kuvien ja mahdollisten piirrustusten kera?

Oon niin täpinöissäni tästä hommasta, että voisin nyt jo alkaa kasaan pöytää pois ja vaijeria kattoon. Mutta hyvää kannattaa odottaa ! Pieni vaihtelevuus ja oikeastaan koko muutos on oikein tervetullut aloittamaan tätä vuotta ♥EMILIA FACEBOOKISSA
EMILIA INSTAGRAMISSA

10 kommenttia:

 1. Etkö ajatellut missään välissä muuttaa omillesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tottakai, alotan nyt kesällä välivuoden ja sen aikana teen töitä ja asustelen vielä kotona, mutta sitten 2015 kesällä/syksyllä on tarkoitus muuttaa pois kotoa :-)

   Poista
 2. Mua ainakin kiinnostaa kaikenlainen remppaaminen, joten postausta sitten vaan kehiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kyllä varmasti tulossa postausta mahdollisimman pian ;-)

   Poista
 3. Joo ehdottomasti tee remonttipostaus! :) kuulostaa kivalta!
  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kyllä ehdottomasti postausta tulossa ;-)

   Poista
 4. Hei kuulostaa ihan huikeelle muutokselle! Ehdottomasti postausta tänne siitä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihana ♥ aivan varmasti postausta tulossa pian :-)

   Poista
 5. Tää ei nyt mitenkään tohon linkkaukseen liity mutta miten sä oot tehnyt noi matkalaukut. Onko ne ihan tavallisia nahkasia, jotka oot sitten vaan maalannu ja millä? Tykkään niistä tosi paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu elikkä ne on aidot vanhat matkalaukut joihin on vaan muistaakseni ihan tavallisella maalilla (joku kalustemaali) vedetty kerros päälle ja siinä se :-) mäkin tykkään noista ihan hirmusen paljon!

   Poista