8. joulukuuta 2013

#SATURDAY #GIRLS #TAMPERE

Lauantai aamuna otin jo varhain suunnaksi rautatieaseman ja siitä junalla kohti Tamperetta, moikkaamaan tietysti tuota ihanaa punapäistä ystävääni. Tälläisellä tyttöenergialla kun suunnataan kiertelemään kauppoja ja kirpputoreja ei saada aikaan muuta kuin naurua.

DSC02096 DSC02082 DSC02084 DSC02085 DSC02091 DSC02094

Tuo kaunokainen jätti mut kyllä aika kalpeeks sen rinnalla, mulla on tällänen jo neljättä väriä havaittavissa oleva reuhka hiukset ja tuo ihanuus on saanut nuo hiuksensa näyttämään niin upeilta kun vain voi olla. Kyllä huomaa, että kyseessä on parturi-kampaaja ;)

DSC02078 DSC02079 DSC02080

Bloggaajat suosivat useasti sitä nopeinta ja herkullisinta ruokavaihtoehtoa kun kyseessä on shoppailun täyttävä päivä. Me tietysti omalta osaltamme täytimme mahat maukkailla juustoaterioilla.

Tälläisiä päiviä voisi tämän kiireisen arjen kerkellä viettää vähän useamminkin. Ja mitä kalenteri kertoo; niitä on tulossa ;)EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS

6 kommenttia:

 1. oikeasti olet ihan hirveän näkönen. eikö kannattaisi panostaa ulkonäköön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kivasti sanottu jälleen kerran ! Kun on opiskelija eikä rahaa tule mistään, on aika vaikeaa päästä esimerkiksi sinne parturille, millä siellä muka maksaisin? Useasti olen myös blogissa kertonut iho ongelmistani ja jotta ne eivät pahene ja saan pidettyä ne kurissa en käytä meikkivoidetta kovin useasti, sillä ihoni ärtyy niistä jonkun verran. Se että laitan blogiini yhden kuvan siitä, miltä näytän kun olen tullut juuri pihalta kovasta tuulesta sisälle ja olen laittanut vain ripsiväriä ei mielestäni tarkoita, että en panostaisi ulkonäkööni, koska ulkonäkö jos mikä on kaiken a ja o :) Toivottavasti huomaat sen vielä joskus !

   Poista
  2. Apua. Ihan hirveä kommentti. Miten joku voi olla noin ilkeä?!

   Poista
  3. Näitä näköjään vain löytyy aina jostakin. Ei vain saa välittää, sillä se asia unohtuu !

   Poista
 2. mun tukka vaan pomppaa kaikissa kuvissa :DD et laittanukaa sitä kauneinta kuvaa musta :o :DDD mun tukka sojottaa tossa vimpassa kuvassa aikas mukavasti :P mutta ihanaa oli, pian uudestaan ;) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, noi sun hiukset on just ihanat ;) laitan osan kuvista joku kerta ja säästin sen parhaimman vielä sinne ! Ehdottomasti pian uudestaan ;)

   Poista