27. joulukuuta 2013

OUR CHRISTMAS


Meidän jouluaatto alkoi rauhallisella heräämisellä, riisipuuron syömisellä ja joululeffoja katsomisella. Meille piipahti myös aito oikea joulupukki tuoden suuren kasan lahjoja mukanaan. Pukilla taitaa olla niin paljon muistettavaa, että unohti ottaa apulaistontun mukaansa. Onneksi meiltä sellainen löytyi ;-)


Lahjakääröistä paljastui vaikka millaisia yllätykiä ja hyvä kun säilyin hengissä tuosta hetkestä. Erillistä lahjapostausta on tulossa vielä tämän vuoden puolella, mutta osa pienistä lahjoista on vielä matkalla tänne. Oletteko halukkaita näkemään lahjapostauksen kuvin vai videolla?


Me vasta tapaninpäivänä teimme joulun ensimmäiset piparit ja joulutortut. Joulukuusi on meiltä jo lähtenyt, mutta jotta tuosta ulkona vallitsevasta sateisesta ilmasta huolimatta saadaan ylläpidettyä vielä hetki joulumieltä, oli tässä oiva tapa siihen. 

Meidän joulu oli hyvin perinteinen, ei turhaa stressiä lahjoista, ruuasta tai muuten vain olemisesta. Kävimme toivottamassa mummillekkin hyvää joulua jo 23 päivä, jolloin haudalla sai käydä ihan rauhassa ♥

On edelleen todella outoa että mummi ei ole viettämässä meidän kanssa joulua, vaikka tämä olikin jo 3 joulu ilman. Tämä joulu oli myös ensimmäinen ilman pappaa. Vaikka emme ole viettäneet joulua muiden isovanhempien kanssa kuin mummin, mutta se että tietää jonkun heistä olevan jo pois on iso aukko sydämessä ♥

Millainen teidän joulu on ollut? Mitäs saitte lahjaksi?EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON INSTAGRAM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti