1. joulukuuta 2013

JOULUKUUN ENSIMMÄINEN AAMU

Oli mahtava tunne herätä aamulla kun yöllä oli satanut lunta lisää, kalenterissa vaihtui kuukausi, lämmin kaakao aamupalalla, sängyssä loikoilua, uusin cosmopolitan ja totuus siitä, että olen 9 päivän päästä täysi-ikäinen.

Joulukuu tulee olemaan täynnä erilaisia ilon aiheita; tapaamisia, synttäreitä, täysi-ikäistymistä, joulun viettoa ja ristiäiset. Huomaan hymyileväni lähes taukoamatta, olen oikeasti todella iloinen tällä hetkellä. Kaikki tämä on vihdoin kohdalla ja saan niistä nauttia. Kaipaan joka päivä ja joka hetki mummia ja pappaa, mutta tiedän että he ovat mukana tässä ilossa, enhän muuten iloitsisi.
 
DSC02003 DSC01991 DSC01993
MUISTA OSALLISTUA ARVONTAAN TÄSTÄ
EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS

2 kommenttia:

 1. Tällaiset valoisat aamuhetket ovat niitä parhaita! <3

  Hei muuten, kiva tuo muki! Onko se se Ikean lattemuki, jota saa kolmessa värissä? Olen ajatellut jonkun tuollaisen ostaa, jahka pääsen muuttamaan, ja sisutamaan ihan ''omaa'' asuntoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisat, kiireettömät aamut on todellakin niitä parhaita ;)

   Kyllä tuo muki on Ikeasta, väreinä olivat tosiaan tuo beige, vaaleanpunainen ja valkoinen. Todellakin suosittelen ostamaan noita, todella kauniita ja käytännöllisiä ! Oi että ihanaa varmasti pian päästä laittamaan omaa asuntoa, vau :)

   Poista