7. marraskuuta 2013

VÄRIÄ JA VALOA ILTOIHIN

Vaikka kelloja siirretiin tunnilla taaksepäin, ei tuo pimeys siitä miksikään muuttunut. Valittaminen ei auta tähän mitään, sen sijaan tajusin pimeyden olevan ihana asia. Saa luvan kanssa olla sisällä, laittaa valot päälle, sytyttää kynttilät, kuunnella hyvää musiikkia ja nauttia elämän pienistä ihmeistä.
Taas näin kylmiä ilmoja kohden huomaa kaipaavansa vaatteissa mukavuutta, pehmeyttä ja sitä, että ne eivät kiristä. Kesällä on ihana käyttää "kireämpiä" vaatteita, mutta miten sitä vain nyt yhtäkkiä haluaakin tuota mukavuutta? Tämän päivän asu koostui hyvinkin tuosta talven tuomasta mukavista vaatteista. Yksi tämän hetken väripilkku vaaterekissä on uusi vaaleanvihreä neuletakki.

DSC01682 DSC01668 DSC01646 DSC01673 DSC01648
EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS

4 kommenttia:

 1. Ihania, tunnelmallisia kuvia! Syys- ja talviaikaan on ihana polttaa kynttilöitä ja takkaa. Harmi, ettei mun omassa kodissani takkaa ole, mut onneks voin silloin tällöin käpertyä mun vanhempieni takkahuoneen sohvalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) kynttilät on kyllä niin syksyn ja talven kohokohta. Miten niinkin pieni asia kuin kynttilä voi tuoda mukanaan niin paljon lämpöä ja viihtyvyyttä? :) Olen kyllä ollut iki onnellinen tuosta takasta, onneksi myös sinä pääset aina välillä takkatulen äärelle !

   Poista
 2. IHANA sisustus, ei tähän muuta voi sanoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Salla, ihana kommentti :)

   Poista