1. lokakuuta 2013

SYYSKUUN SUOSIKIT

Syyskuussa ilmat alkoivat viilenemään oikein urakalla, nyt jo päällä paksumpi syystakki, panta päässä ulkona ja tumput kädessä. Takasta tuli näiden kohta nähtävien suosikkien lisäksi myös yksi suosikki, mutta uskon sen saavan vielä enemmän suosiota marras-joulukuussa. Jätetään se siis sinne odottelemaan (;
Syyskuu hurahti ohi aivan huomaamattomasti. Olin jo vähällä unohtaa tehdä tämän kyseisen postauksen kunnes aloin pyöriä ympäri huonetta ja ihastella kaikkea pientä ja ihanaa. Huomasin, että myös syyskuu toi mukanaan uusia suosikkeja.

DSC00968
Toissa päivänä sain eräässä facebook ryhmässä ihanan idean; minulla oli kaapissa yksi ylimääräinen purkki, jonka olen pitkään halunnut saada esille. Tässä siis lopputulos.
DSC00980
Viime kuussa ilmestynyt Cosmo vei myös mun sydämen mennessään. Horoskooppi sivu se sen kaiken kertoi.
DSC01001
Ja edelleen (anteeksi, anteeksi) nämä neuleet tekevät come back:iä. On ne vaan niin pehmoisia ja ennen kaikkea lämpöisiä. Onko joukossa lämmön (neuleiden) palvojia?
DSC01007
Tuo iki ihana lippu huivi on näkynyt useasti myös blogin puolella, mutta kyllä se on viime kuussa noussut erääksi suosikiksi.
  DSC01012
Hämeenlinnasta löydetty (ostettu) laukku osottautui myös todelliseksi tilaihmeeksi. Olen sen sisään hukannut jo monen monta kertaa puhelimen, tumput, korun ja vaikka mitä.
Millaisia suosikkeja teille heräsi syyskuussa?
EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON TWITTER
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS


6 kommenttia:

 1. sullakin on tosi kiva blogi ja osaat hyvin valokuvata ! ja kaikenlisäks oot myös tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että mikä kommentti, kiitos kovasti (: Piristää niin tälläistä synkkää keskiviikkoa!

   Poista
 2. näytät ihan kirahvilta :oo

  VastaaPoista
 3. oot tosi kaunis ja kiva blogi! :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista