26. lokakuuta 2013

KUIVAT KÄDET? NYT RATKAISU SIIHEN

DSC01475
Me suomalaiset tiedämme hyvinkin mistä puhutaan silloin, kun kyseessä on kuivat pohjoismaiset kädet. Kädet jotka punoittavat, kutiavat, halkeilevat ja eivät näytä edustavilta. Saamme taistella kuivaa ihoa vastaan  ainakin sen 3/4 osa vuodesta ja olisihan se hienoa kun löytyisi tuote, jolla se kävisi kädenkäänteessä. Minä näytän teille yhden sellaisen.
Favoran hoitava käsivoide löytyi LivBox paketista ensimmäisten joukossa. Ajattelin ensimmäisenä, että " tässä se on ", sillä jo tuon pienen tuubin ansiosta rasva on kätevä kuljettaa mukana minne vain. Tuotteen selostuksessa luvataan näin;
 " Nopeasti imeytyvä ja riittoisa tehokosteuttaja sopii karheammillekkin käsille. Käsivoide ravitsee myös kynsiä ja kynsinauhoja. Hajusteeton koostumus sopii herkällekkin iholle. "´
DSC01478 DSC01479

Käytettyäni rasvaa ensimmäisen kerran ajattelin, että tulos on sama kuin muissakin. Meni puoli minuuttia ja kädet olivat sileät, pehmeät ja kosteutetun tuntuiset. Ei tietoakaan rasvasta, joka ei olisi vielä imeytynyt. Olen ollut tähän tuotteeseen niin tyytyväinen, että tulen ostamaan tätä jatkossakin.

Tämä 75ml tuubi riittää pitkäksi aikaa. Käytettäessä ei tarvitse laittaa kuin muutama tippa ja se riittää. Voitte siis vain kuvitella kuinka kauan tuo tuleekaan riittämään ;) Tuotetta myydään apteekeissa ja maksaa n. 9€.

Mitä käsirasvoja te käytätte? Onko muilla kokemuksia Favoran tuoteista?


EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS

2 kommenttia:

 1. ihan täydellinen toi banneri ! muutenki tosi upee blogi :-) jään seuraileen ehdottomasti

  http://borntobewild-pinja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista pinja, tulipas hyvä mieli :) Tervetuloa vain seurailemaan!

   Poista