10. lokakuuta 2013

KAHVI VAI KAAKAO, MITÄ SAISI OLLA?

Ikean reissu vierähti oikein leppoisissa merkeissä tänään yhdessä ihanan luokamme kanssa. Eikä suinkaan jäänyt reissu ilman ostoksia; nappasin mukaan vihdoin nämä ihanuudet, joita olen jo pitkään kuolannut Ikean hyllyllä.

DSC01219 DSC01213
Kyllä, tämä neitonen tykästyi näihin isoihin latte mukeihin. Kuvittelen sen ihanan pakkasaamun kun ei ole kiire mihinkään, lämmin kaakao /  kahvi tuossa kupissa, villasukat jalassa lukemassa uusimpia päivityksiä..... ehei, lopetetaan haaveilu tähän (;
DSC01210 DSC01214
Ja kyllä, nuo sulattivat niin sydämeni, että tulen haalimaan niitä jatkossa lisää aina muutama kerralla, ei tarvitse heti ostaa uusia mukeja kun kotoa pois muuttaa :D Toivossa on todellakin hyvä elää (;
Kuinka moni teistä omistaa näitä mukeja? Mitä tykkäätte niistä?
EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS

6 kommenttia:

 1. Meillä on kaks punasta, mutta ne on jotain pikkusia jostain vapaa valinnasta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi punaiset, voisi joulun alla yrittää metsästää sellaiset (;

   Poista
 2. Mulla on kaks saman laista mukia toinen on vaan vaaleenpunanen :) ! Ja on kyllä hyviä, ihan parasta käpertyä peiton allle juomaan kaakaota ja katosmaan lemppari sarjaa :) !
  http://mylife-mythings-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa katoin niitä vaaleanpunaisia, mutta päädyin näihin. Ehkä vielä ostankin vaaleenpunaisina ;) Oih, tuo on niin parasta käpertyä viltin alle kuuman kaakaon kera, syksyn ja talven parhautta :)

   Poista
 3. Mä oon kans kuolaillu hieman näitä kyseisiä mukeja ikeasta ja veikkaan että lähtee kyllä matkaan joku kaunis päivä:) Vaalenpunainen väri näissä on jotakin sellasta söpöä ja ihanaa mikä miellyttää. Älyttömän kiva blogi sulla!

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kans pitkään noita himoitsin ja nyt sitten ostin. Mietin pitkään vaaleanpunaisen ja tämän värin välillä mutta ehkä vielä joku päivä kotiutan myös vaaleanpunaiset ;) Kiitos kovasti kommentistasi!

   Poista