30. lokakuuta 2013

AUTA NAISIA MÄESSÄ, ÄLÄ MÄEN ALLA

Omaperäisen otsikon kera toivottelen teille ihanaa keskiviikkoa. Jäin hetkeksi omiin ajatuksiini matkalla kotia kohden ja mietin, miten paljon löytyy aivan mahtavia, täysin tavallisia mutta silti erilaisia ja persoonallisia blogeja, joilla ei ole lukijoita vaikka ovat niitä kyllä ansainneet? Tai väärin sanoa että ei ole lukijoita, koska niitähän on mutta olisihan se ihanaa saada heidän tekstejään lukemaan vielä enemmän uusia, eiks niin? ;) Siksi tästä inspiroituneena ajattelin esitellä teille muutaman kaverin blogin, jotka ovat ( ainakin sanojensa mukaan ) kaivanneet uusia tuttavuuksi lukemaan heidän juttujaan! He ovat myös kaivanneet kommentteja ja kehittämisideoita saa tietysti myös laitella. Risut ja ruusutkaan eivät ole pahitteeksi, eihän? ;)

Dreaming makes life worth it
Krista on hurmaava ja niin kaunis nuori nainen. Tykkään tosi paljon kuinka krista omalla tavallaan panostaa valokuviin ja niiden laatuun. Blogissa Krista kertoo omasta elämästään, reissuista, kavereista, opinnoista, poikaystävästä, jääkiekosta ja ennen kaikkea siitä tärkeestä; kukat. Tämän viimeisen vuoden merkonomi opiskelijan blogia kannattaa käydä vilkaisemassa.
Ellan ihmeellistä elämää
Ella on omalla ihanalla tavallaan räiskyvä persoona, jolta mielipiteitä ja juttuja ei puutu. Blogissa huokuu suoraan teksteistä tämä aito Ella. Tavallista arkea kera kaverien, opintojen ja hauskanpidon löytyy tästä blogista. Myös tämän viimeisen vuoden merkonomi opiskelijan blogia kannattaa käydä katsomassa.
Hölmöläisten maa
Miitzkun blogista löytyy kirjoituksia kera kuvien ja hyvän musiikin. Tykästyin blogiin heti ensimmäisistä teksteistä lähtien, miitzkun ihana tyyli kirjoittaa saa myös tämän äkkinäisen ihmisen hetkeksi istumaan alas ja lukemaan niitä rauhassa. Tämän myöskin viimeisen vuoden merkonomi opiskelijan blogia kannattaa käydä katsomassa.
Löytyikö lisää luettavaa? Mitä tykkäätte näistä blogeista?

OSALLISTU ARVONTAAN TÄSTÄ 
EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS

6 kommenttia:

 1. Ihanasti rakas kirjotettu :D Niin suoraan sitä mitä mä oon :) <3 Kiitos NAM!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, turhaa sitä totuutta kiertämään ;) <3

   Poista
 2. Olet ihan oikeassa että on niin paljon hienoja blogeja, ja monilla on aivan liian vähän näkijöitä. Kiitti että jaoit näitä täällä, must on aina kivaa löytää uusia blogeja :)

  http://passionblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Roosa :) Itse tykkään kanssa etsiä uusia inspiroivia blogeja ja yleensä tuntuu, että ne missä on vähemmän lukijoita ovat parhaita :D

   Poista