8. syyskuuta 2013

SYKSYN PARHAUTTA

Syksy se yrittää parhaansa mukaan puskea läpi auringonvalon ja lämpöisien ilmojen, osittain se onkin jo täällä; nyt sitä on saanut huomata mitä kaikkia ihanuuksia ja asioita se on tuonut tullessaan. Niin paljon kun lyhyt kesä harmittaakin, on aika alkaa iloita syksystä.
Syksyn tuomia ihanuuksia ovat lämpöinen takka, kynttilät, paksut neuleet, ihanat ulkotakit, kuuma kaakao, untuvapeitto nukkuessa ja paljon muuta. On ihana raskaan mutta hyvän treenin jälkeen polkea kotiin hieman viileässä ilmassa, vaihtaa kotona villasukat jalkaan ja heittäytyä hyvän lehden kera viltin alle. Näitä asioita osaa arvostaa vasta sen oikean vuodenajan kohdalla. Jopa salaatti ruuan yhteydessä maistuu aivan erilaiselle näin syksyisin. Millaiset asiat ovat teidän mieleen näin syksyllä?

DSC00544
LÄMPÖISET NEULEET
Niiden tuoma lämpö ja pehmeys. Ihana pukeutua legginseihin, heittää neule päälle, villasukat jalkaan ja tv:tä katsomaan.
DSC00548
VILTIT JA KYNTTILÄT
Miten ihania ne ovat. Lämpöiseen vilttiin kääriytyneenä pimeässä huoneessa tv:tä tuijottaen palaa vieressä useampi pieni kynttilä.
DSC00509
JÄRVENRANTA JA VALOKUVAAMINEN
Valokuvaaminenkin saa aivan uuden ulottuvuuden. Kaunis paikka ja ilta tekevät siitä vieläkin parempaa.
DSC00578
HEMPEÄT VÄRIT
Syksyisin (ja myös talvisin) pukeutuminen värien suhteen on hyvin neutraali. Hempeät värit ovat ainakin nyt tämän tytön mieleen.
DSC00558
HUIVIT
Ihana lisä erilaisiin asuihin, sopii niin moneen tilanteeseen ja ne ovat pehmeitä.
DSC00550
LAMPUT
Iltojen alkaessa pimentyä myös valoa kaivataan lisää. Illalla koko huoneen valaistus ei houkuttele, ennemminkin yksi pöytävalaisin.
DSC00573
VILLASUKAT
Tarviiko näistä nyt mitään kertoakkaan; ihanat.
DSC00577
LEHDET
Niiden lukemiseenkin löytyy enemmän aikaa viileempinä päivinä kun ei ole mitään muutakaan tekemistä ulkona. Uusinta Cosmoa odotan aina koko kuukauden innolla, lehtihyllyt ovat myös suosikkejani.
EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON TWITTER
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS

4 kommenttia:

 1. Voi miten nätti on tuo sun neule! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Reetta, tykkään siitä itekkin tosi kovasti (:

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia täällä sun blogissa, ja tuo sisustus mikä näkyy kuvissa, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Noora, ihana kommentti <3 tuli heti inspiraatioo kuvata lisää!

   Poista