9. syyskuuta 2013

PIENTÄ VALKOISTA SAKSASTA

Vauhdikasta viikonalkua kaikille. Eilen pyrähti meille muutamaksi päiväksi Saksasta vieraita, ihana Little Dreams and Cloudlets :in Liisa ja hänen tyttärensä. Ihana saada ihania ihmisiä tänne!
Liisa toi mukanaan myös jotakin äärettömän suloista ja käytännöllistä, nimittäin ihanan pienen puisen rasian, valkoinen tietenkin (; Oon niin korviani myöten ihastunut tuohon pieneen kapistukseen, että ette voi edes uskoa. Materialismi onnea (; Laatikko sijoittui kivasti pöydälle, johon se kätkee tästä lähtien sisäänsä kaikki arkipäivää helpottavat asiat; kuten avaimet, puhelimen jne. Tämä tuli niin tarpeeseen!

DSC00580 DSC00588 DSC00589 DSC00593 DSC00596
EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON TWITTER
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi sulla! :) Ja pidän paljon myös tosta rasiasta! :)

  http://domooreofwhatmakesyouhappy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos suuresti Auri, mieltä piristävä kommentti (:

   Poista
 2. Oli ihana käydä teillä! Ja ihana, kun tietää, että pian nähdään uudestaan, jos meidän uuden vuoden suunnitelmat pitävät :)
  Kiva, että tykkäsit rasiasta, mustakin se oli tosi ihana!
  Ja hei, tosi rohkea tuo iho-ongelman paljastus! Et varmasti ole asian kanssa yksin! Joku ehdotti jo valohoitoa, itsekin tunnen erään, jolle valohoito on auttanut! Kandee kysyä reseptiä lääkäriltä, ettei ainakaan kaikkea joudu itse maksamaan!
  Ja muuten, ainakin rintakehäsi iho näytti livenä jo pajon terveemmältä kuin noissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti uutenavuotena nähdään taas (: Kiitos paljon, iho alkaakin jo omaan silmäänkin näyttämään vähän "terveemmältä", taidan vaan senkin suhteen olla välillä vähän itsekriittinen. Tuota valohoitoa voisi vaikka kokeillakkin heti kun rasvan hoitokuuri on päättynyt, hyvä kuulla sen positiivisistä vaikutuksista, uskallan siis kokeilla (:

   Poista