30. syyskuuta 2013

KOSKA ME EI OLLA ENÄÄ ME

Hei kaikki ihanaiset ja pitkästä aikaa taas bloggerin parissa. Olen antanut itsestäni enemmän elon merkkejä Emilia's Diary:n Facebook sivuilla kuin täällä, koska melkein 40 asteen kuume yllätti tämän neidon viikonloppuna ja se vei totaallisesti voimat. Tänään kuitenkin jo vatsalihakset kipeiksi naurettu koulussa hyville ja vähemmän hyville jutuille.
Sannin uusi biisi; me ei olla enää me ; sai tän tytön herkistyyn eilen kuullessani sen ensimmäistä kertaa. Tämä biisi innoitti mua alottaan tekeen teille vähän erilaisempaa postausta tälle viikolle, johon tuo biisi sopi täydellisesti.

Mutta miten otsikko liittyy tänään aiheeseen, on se että minä ja likainen huone ei olla enää me :D Miten voikaan tehdä hyvää mielelle ( ja hermoille ) katsella vasta siivottua huonetta? Todella hyvää!

DSC00927 DSC00943 DSC00934 DSC00956 DSC00948 DSC00949
Eikö olekkin ihanaa olla puhtaassa huoneessa / kodissa? Likaa ei voi välttää mutta siivoomisen jälkeinen tunne on parasta. Ihanaa maanantai iltaa kaikille.
EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON TWITTER
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS

10 kommenttia:

 1. Sulla on tosi rauhallisen näköinen sisustus ja ihania tavaroita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Laura (: Rauhalliset värit on tämän neidon mieleen, oon aina tykännyt vaaleista väreistä ja niiden tuomasta "rauhallisuudesta".

   Poista
 2. Sulla on hyvä kirjotustyyli blogissasi ja valoisia kuvia. :)

  aliccimo.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon aliccimo, ihana kuulla että tykkäät (:

   Poista
 3. ihana blogi, tosi ihana tunnelma :-)

  http://o-something.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana tyyli ja sisustus:) mä rakastan just tuommosta sisustusta! Ihana myös tuo sinun banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kiitos paljon anfka <3 Itse olen aina tykännyt vaaleasta väristä ja saanut sen myös onneksi osaksi sisustusta. Inspiraatiota saa tietysti lisää selailemalla blogeja, joista tätä samaa tyyliä löytyy (;

   Poista
 5. Todella kaunis sisustus! :)

  VastaaPoista