2. syyskuuta 2013

ELOKUUN SUOSIKIT

Myöhäistä iltaa kaikille. Päivittelin BLOGIKIRPPISTÄ ja nyt siellä jatkuu myynti normaalisti. Lisäilen huomenna sinne lisää tavaraa. Käykää kurkkimassa! 
Palataan taas tuttuun tapaan viimekuun suosikkeihin. Elokuun tuodessa syksyn mukanaan sai pitkästä aikaa kaivamaan kaapista lämpimiä neuletakkeja ja paksuja kaulahuiveja. Olen istunut monina iltoina selaillen nettikauppojen syksy valikoimaa ja aina ensimäisenä silmät jumahtanut neuleiden kohdalle :D oon niin addiktoitunut niille! Kynttilöitä en ole sen paremmin kaivanut kaapeista, kuin yhden. Vielä eivät ilmat anna myöti mulla poltella niitä. Energistä viikonalotusta kaikille (:
DSC00416
Syksyn saapuessa myös viltit tulevat tarpeeseen. On ihana kääriytyä illalla lämpöisen viltin alle ja katsella telkkaria kaikessa rauhassa.
DSC00425
Huoneen uusin sisustus tulokas on myös osottautunut elokuussa yhdeksi suosikiksi. Siinä jos missä on mukava aamuisin laittaa väsyneenä vaatteita päälleen tai vain muuten vain istua. Ihana!
Taustalla myös näkyy toinen uusi nimittäin nykyään käytössä oleva vaatekaappini.
DSC00436
Pientä esimakua kynttilöiden tuomasta ihanuudesta sai elokuussa jo hiukan, muutamana iltana tullut niitäkin poltettua mutta vain tätä yhtä. Pian niitäkin palaa monia.
DSC00438
(anteeksi, likainen peili... yök) Lämpöiset neuleet ja ihanat huivit on saanut kaivaa kaappien perältä esiin. Ihana pukeutua rentoon mutta lämpöiseen asuun kun lähtee aamulla vielä pienen usvan ollessa ilmoilla kouluun.
DSC00443
Vaaterekistä tuli mun yks suosikeista jo kesällä, mutta sitä ihanuutta voi tuunata koko ajan enemmän nimittäin neuleet ovat syksyn saattelemana päässyt siihen. Joukossa on toki muitakin mutta lisätäytettä tietenkin (;
EMILIA'S DIARY ON FACEBOOK
EMILIA'S DIARY ON BLOGIKIRPPIS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti